Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Новорічний конкурс.docx
Скачиваний:
83
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
245.01 Кб
Скачать

Конкурси для дорослих на Новий рік: «у кого довше?»

Звичайно, подібні ігри на Новий рік для дорослих проводять тільки в дуже тісних, близьких компаніях і, як правило, неабияк підпилих. Формуються дві команди учасників, кожна з яких повинна викласти найдовшу ланцюжок з власного одягу, знімаючи при цьому з себе все, що тільки заманеться. Переможе, само собою, та команда, у якої цей ланцюжок довший.

Новий рік, конкурс: «сюрприз»

До конкурсу потрібно готуватися заздалегідь. Взяти потрібно самі звичайні повітряні кулі. Написати забавні завдання на папірцях. Записки згорнути і покласти всередину кульки, надувши його потім. Граючий лопає обраний ним кульку, причому без допомоги рук, і обов'язково виконує отримане завдання!

Завдання, може бути яким завгодно - все залежить від Вашої фантазії. Наприклад:

  • 1. Зобразіть бій новорічних курантів.

  • 2. Встаньте на стілець і повідомте всьому білому світу про те, що їде Дід Мороз.

  • 3. станції рок-н-рол.

  • 4. З'їжте кілька лимонних часточок без цукру з радісним обличчям.

  • 5. Відгадайте загадку.

Смішні конкурси на Новий рік: «Відгадати загадки»

До цього конкурсу, як і до попереднього, потрібно готуватися заздалегідь. Взяти самі звичайні повітряні кулі. Але в записках написати смішні загадки. Записки згорнути і покласти всередину кульки, надувши його потім. Граючий лопає обраний ним кульку, причому без допомоги рук, і відгадує загадку. Точніше не відгадує, і в покарання виконує якесь завдання.

Забезпечити компанію загадками, які розгадати неможливо - зовсім не важко. Ось приклад:

  • 1. У паркану дві жінки: одна приклеєна, інша пришита ... Що потрібно з ними зробити?

(Відповідь: одну віддерти, іншу - відпороти).

  • 2. З яйцями з цибулею, а не пиріжок?

(Відповідь: Робін Гуд).

  • 3. Що це: синє золото?

(Відповідь: улюблена напилася.)

  • 4. Що означає: 90/60/90?

(Відповідь: швидкість при даішника.)

  • 5. Що це: сидить на стелі і гризе лампочку?

(Відповідь: потолковее Лампогриз.)

Скласти таких загадок можна масу, вони самі по собі настрій піднімуть, як і варіанти відповідей, які, напевно, будуть намагатися придумати всі гості, без винятку. А щоб полегшити Вам завдання і не додавати клопоту до новорічної підготовці, можете скористатися нашою колекцією прикольних загадок для дорослих:

Веселі конкурси на Новий рік: «новорічний маскарад»

В сумку заздалегідь набивається різна кумедна одяг (національні шапки, нижня білизна, панчохи або колготки, купальники, бантики, косинки, памперси для дорослих та інше). Серед гостей вибирають ді-джея. Завдання ді-джея: вмикати і вимикати музику, але з різними інтервалами і несподівано для інших.

Коли музика грає, учасники в танці передають один одному сумку. Як тільки музика припинилася - стоп-гра. Той, у кого сумка залишилася в це момент в руках, повинен не підглядаючи витягнути одну річ і надіти її на себе. Гра продовжується до тих пір, поки сумка зовсім не спорожніє. У підсумку всі виглядають дуже смішно, особливо чоловіки в бікіні поверх штанів.