Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Новорічний конкурс.docx
Скачиваний:
83
Добавлен:
15.02.2016
Размер:
245.01 Кб
Скачать

Новий рік, конкурси: «вгадай-ка»

Для цієї гри потрібно роздати учасникам папір і ручки. Нехай кожен з них напише про себе щось таке, що сидять за столом людям маловідоме. Потім ці записки потрібно згорнути і скласти в коробку або кошик. Витягуючи по черзі ці одкровення, зачитуйте їх вголос. А компанія повинна спробувати відгадати, про кого з присутніх йде мова, хто автор даного висловлювання.

Конкурси для дорослих на Новий рік: «крокодил»

Це досить відома і досить популярна гра. Нехай учасники поділяться на дві команди. Завдання першої команди придумати якесь хитромудре слово, і повідомити його по секрету одному з гравців команди супротивників. Завдання вибраного - не чути було ні звуку, виключно мімікою, жестами і пластикою зобразити загадане слово, зробивши це так, щоб члени його команди змогли відгадати, що за слово було задумано. Враховуючи, що це конкурси для дорослих на Новий рік, слово може бути яким завгодно, а значить і процес демонстрації - неймовірно забавним. Коли відгадування успішно завершилося, команди міняються ролями, і, запевняю Вас, «помста» буде ще більш кумедною. Після деякої практики гру можна ускладнити, загадуючи вже не слова, а цілі фрази.

Ігри на Новий рік для дорослих: новорічна «Ріпка»

Дехто з гостей вже насилу пригадує останню букву алфавіту - саме час їх струсити і змусити повправлятися в артистизмі. Конкурс «Ріпка» перевірений часом, і незважаючи на зовнішню простоту, є відмінним варіантом новорічного проведення часу - веселощі гарантовано! Число учасників конкурсу - за кількістю персонажів відомої всім казки «Ріпка», і один ведучий. Новоявленим акторам потрібно гарненько запам'ятати і прорепетирувати текст своєї ролі:

Ріпка - поперемінно плескає долонями то по колінах, то в долоні, вимовляючи одночасно: «Опа-на!».

Дедка - Потирає руки, примовляючи: «Тек-с».

Бабка - Постійно загрожує дідові кулаком, вимовляючи: «Убила б гада!».

Внучка - кокетливо посмикує плічками, вимовляючи «Я готова». Для більшого ефекту, радимо підібрати на роль внучки, значних розмірів чоловіка.

Жучка - Щоразу чухає за вухом, примовляючи: «Блохи дістали!».

Кішка - Примовляє: «А я сама по собі», похитуючи стегнами.

Мишка - Хитаючи головою, скрушно вимовляє: «Догралися!»

Завдання акторів, при кожному згадуванні їх героя ведучим, який читає класичний текст казки, тут же зіграти свою роль.

Виглядає це приблизно так:

«Посадив Дід (« Тек-с ») Репку (« Опа-на »). Виросла Ріпка («Опа-на!») Велика-превелика. Почав Дід («Тек-с») Репку («Опа-на!») Тягнути. Тягне Дід, потягне, а витягнути не може. Тоді покликав Дід («Тек-с») Бабку («Убила б гада!») ... »І т.д.

Найбільше веселощі починається, коли доходить до слів: «Дід за Репку, Бабка за діда ...» Вибухи некерованого реготу і відмінний настрій - гарантовані! Не вірите - переконайтеся самі!

Конкурси для дорослих на Новий рік: «п'яні шашки»

Такі ігри на Новий рік для дорослих підійдуть справжнім інтелектуалам, які віддають перевагу пити з особливим задоволенням. Для цього використовують справжню дошку для шашок, а замість фігур - стопки з вином. З одного боку в стопках налито біле вино, з іншого боку - червоне.

Далі все, як і в звичайній грі в шашки. Зрубав ворожу стопку - осушив її. Щоб якось урізноманітнити процес, можна зіграти в піддавки.

Ігри на Новий рік для дорослих: «Що Вам подобається в сусіді ліворуч?»

Як Ви вже, напевно, здогадалися, кожному учаснику потрібно буде розповісти, що подобається йому в сусіді, який сидить зліва. Для цього всі сідають у коло, і викладають забавні думки про приятеля. Коли всі гості озвучать ці інтимні подробиці, їх чекає сюрприз: ведучий радісно повідомить, що раз вже така симпатія щира, то зараз кожному доведеться поцілувати свого сусіда зліва в те саме місце, яке сподобалося найбільше.

Рухливі смішні конкурси на Новий рік

Конкурси для дорослих на Новий рік: «Влуч у ціль!»

Цей конкурс в основному для чоловіків, але не обов'язково. Для конкурсу потрібні: порожні пляшки, мотузка (близько півметра завдовжки для кожного учасника), і ручки або олівці.

Кожному учаснику закріплюється за пояс штанів мотузка, на іншому кінці якої підв'язані олівець чи ручка. Перед учасниками ставляться на підлогу порожні пляшки - кожному своя. Завдання - потрапити ручкою на мотузці в пляшку. Конкурс перевірений часом - розривної сміх і веселощі гарантовані.

Конкурси на Новий рік: «Принцеса на горошині»

Конкурс переважно для жінок. Учасниці розташовуються обличчям до глядачів і спиною до стільців, що стоять ззаду кожній. Ведучий на кожен стілець кладе невеликий предмет (яблуко, карамелька, олівець, шишка ...), так щоб учасниці його не бачили. За командою Принцеси сідають на стільці і п'ятою точкою на дотик намагаються визначити: що це за предмет. Підглядати і чіпати руками - забороняється. Можна вгадувати також кількість однакових предметів покладених на стілець, порахувати їх. Переможницею стає та, яка визначить першу предмет. А останньою, або учасницям, не впорався із завданням, призначають покарання, на розсуд переможниці.