Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Pologennya pro prodaj (2).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
93.7 Кб
Скачать

3. Порядок подання заяв на аукціон

3.1 Для участі в аукціоні заявник - фізична особа (або її представник) чи уповноважена особа заявника - юридичної особи заповнює заяву (клопотання) Українською мовою друкованими літерами чорним шрифтом, без будь-яких виправлень.

3.2 Заява (клопотання) подається відповідно до затвердженої форми у 3-х примірниках.

3.3 Заява фізичної особи засвідчується підписом фізичної особи (або її представника). Клопотання юридичної особи засвідчується підписом керівника та печаткою юридичної особи.

3.4 При поданні заяви оператор аукціону присвоює заяві спеціальний номер, який містить інформацію про дату, коли було подано заяву, номер аукціону, на який вона подається, а також порядковий номер заявника.

3.5 В заяві заявника - фізичної особи вказується:

  1. - прізвище, ім’я. по батькові, реквізити документа, що посвідчує особу заявника, адреса заявника.

  2. - назва, місцезнаходження, розмір та цільове призначення земельної ділянки. яку хоче придбати заявник;

  3. - згода заявника виконувати умови участі в аукціоні, визначені інформаційним пакетом учасника аукціону, з яким повинен ознайомитись заявник;

  4. - інформація про представника заявника у випадку, якщо заяву подає представник.

При поданні заяви фізична особа пред'являє паспорт або документ, що його замінює, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску, а в разі потреби, і Свідоцтво про реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності.

3.6 У клопотанні юридичної особи вказується:

  1. - повна назва, місцезнаходження та реквізити заявника;

  2. - назва, місцезнаходження, розмір та цільове призначення земельних ділянок, які хоче придбати заявник;

  3. - згода заявника виконувати умови аукціону, визначені інформаційним пакетом учасника аукціону, з якими повинен ознайомитись заявник.

  4. Разом з клопотанням юридична особа подає такі документи:

- завірені власною печаткою копії установчих документів (Свідоцтво про державну реєстрацію, Довідка з ЄДРПОУ, витяг зі Статуту);

- документ, що посвідчує право уповноваженої особи на виконання дій передбачених цим Положенням;

- документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску;

- банківські реквізити.

При поданні заяви уповноважена особа заявника-юридичної особи пред’являє паспорт.

З.7 Всі дії, пов’язані із заповненням заяви на участь в аукціоні виконуються безпосередньо заявником - фізичною особою або її представником.

З.8 Всі дії щодо подання клопотання юридичною особою на участь в аукціоні виконує уповноважена особа заявника - юридичної особи.

3.9 Представником заявника - фізичної особи вважається фізична особа, яка є її законним представником та виконує від імені заявника дії, пов'язані з участю в аукціоні за її довіреністю. Представник заявника подає з заявою паспорт або документ, що його замінює та довіреність від заявника на подання заяви. Довіреність від заявника повинна бути засвідчена в нотаріальному порядку.

3.10 Уповноваженою особою заявника - юридичної особи є фізична особа, яка на підставі службових повноважень або довіреності від юридичної особи-заявника безпосередньо виконує всі дії, передбачені цим Положенням, від імені заявника.

З.11 Працівник оператора аукціону, який приймає заяви (клопотання), перевіряє

  1. правильність оформлення заяви;

  2. особу заявника (за документами, поданими заявником або його представником) на відповідність відомостей, указаних в заяві.

3.12 Якщо під час перевірок поданих документів не виявлено помилок та порушень, то працівник оператора аукціону, в присутності заявника (його представника або уповноваженої особи):

- реєструє заяву в книзі реєстрації заяв окремо по кожній ділянці. В книгу реєстрації заяв заноситься порядковий номер заяви, дата, прізвище, ім’я по батькові фізичної особи або уповноваженого юридичної особи, назва юридичної особи;

- засвідчує заяву підписом та відповідним штампом оператора аукціону;

- залишає в себе оформлену заяву і всі документи, представлені заявником.

3.13 При подачі заяви заявниками сплачується реєстраційний збір, а також подаються документи, які підтверджують сплату гарантійного внеску в розмірах, передбачених цим Положенням.

3.14 Особи, які подали заяву (клопотання) вносять гарантійний внесок у розмірі 10% початкової ціни об'єкта аукціону та сплачують вартість інформаційного пакета учасника аукціону. Учасник аукціону вправі придбати на аукціоні лише ті об’єкти, на які подані заяви та за які внесено гарантійний внесок і оплачено вартість інформаційного пакета учасника аукціону.

3.15 Заява не приймається та повертається заявнику разом з поданими документами для переоформлення у випадках:

- виявлення помилок;

  1. відсутності на момент подання заяви документів, передбачених цим Положенням;

  2. подання заяви неналежною особою.

3.16 Прийом заяв для участі в аукціоні завершується за три робочих дні до дати проведення аукціону.

3.17 Після реєстрації заяви (клопотання) заявник набуває статусу учасника аукціону.

3.18 Фізичні та юридичні особи, які зареєстровані як учасники аукціону, укладають з оператором аукціону Угоду про умови участі в аукціоні з продажу земельної ділянки або права її оренди. Зареєстрована заява (клопотання) та укладена і належним чином оформлена Угода є підставами для участі в аукціоні.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]