Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Pologennya pro prodaj (2).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
93.7 Кб
Скачать

5. Визнання земельних аукціонів такими, то не відбулися

5.1 Земельні аукціони можуть бути визнані такими, що не відбулися, у разі:

  1. відсутності учасників або ж наявності лише одного зареєстрованого учасника аукціону по виставленому лоту;

  2. якщо жоден із покупців не запропонував ціну, вишу за стартову ціну земельної ділянки по лоту;

  3. якщо порушено порядок проведення земельного аукціону, передбачений цим Положенням;

  4. якщо є обґрунтовані підстави вважати, що серед учасників аукціону існує змова (за внутрішніми переконаннями ліцитатора або організатора аукціону).

5.2 Рішення про визнання земельного аукціону, таким що не відбувся приймає замовник аукціону, на підставі висновку аукціонної комісії, та залишає за собою право не пояснювати це рішення учасникам торгів.

6. Вступ у право власності та порядок розрахунків за придбану на аукціоні земельну ділянку

6.1 Покупець набуває право власності на придбану земельну ділянку за результатами проведеного аукціону з моменту одержання Державного акту на право власності на земельну ділянку, якщо інше не передбачено Договором купівлі-продажу земельної ділянки.

6.2 Покупець набуває право оренди на земельну ділянку за результатами проведеного аукціону з моменту підписання Договору оренди, який реєструється відповідно до закону, якщо інше не передбачено Договором купівлі-продажу права оренди земельної ділянки.

6.3 Порядок здійснення розрахунків на придбану на аукціоні земельну ділянку визначається Договором купівлі-продажу земельної ділянки або права її оренди.

6.4 У разі якщо умовами проведення земельного аукціону було передбачено проведення розрахунків на придбану земельну ділянку на умовах розстрочення платежу укладання Договору купівлі продажу земельної ділянки та його нотаріального оформлення продавець може видати покупцеві Державний акт на право власності на землю після внесення першого платежу в розмірі 25% вартості придбаної земельної ділянки.

7. Порядок розподілу та використання коштів від проведення земельного аукціону

7.1 Кошти, які надходять на рахунки оператора аукціону від реалізації інформаційних пакетів учасників аукціону, реєстраційні внески, кошти на вхідні квитки учасника торгів на аукціон, які не беруть участі в аукціоні, суми гарантійних внесків, які не повертаються учасникам аукціонів, використовуються на покриття затрат з підготовки та проведення аукціонів, на підготовку наступних аукціонів, а також на оплату праці.

7.2 Кошти, які надходять від продажу земельних ділянок або права їх оренди, розподіляються відповідно до діючого законодавства України, безпосередньо сільською радою.

Секретар сільської ради В. КАПУСТНИК

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]