Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Пояснювальна записка по календарному плану бр.docx
Скачиваний:
31
Добавлен:
27.02.2016
Размер:
674.1 Кб
Скачать

3.2.6. Зварка і антикорозійний захист з’єднуємих елементів.

Зварка з’єднуючих елементів збірних конструкцій повинна виконуватись по робочим кресленням з дотриманням вимог, передбачених «Вказівками по варці з’єднання арматури і закладних деталей залізобетонних конструкцій». Антикорозійний захист зварних з’єднань проводиться паралельно з монтажем збірних залізобетонних елементів одразу після зварювальних робіт згідно з робочими кресленнями.

Зварка ведеться свар очними апаратами марки ГД-300 потужністю 20 кВт у кількості 3шт.

Дані про проведені зварювальних робіт та антикорозійний захист з’єднань вносять в журнали зварювальних робіт.

Склад ланки: монтажники 4 р. I чол., 3 р. - I чол.

3.2.7. Монтаж стінових панелей.

Монтаж виконують за допомогою автокрана «Клинці» КС-65719-1К із стрілою 32м.. Стропоку здійснюють 4-х гілковим стропом 4СК-5,0/4000.

До початку робіт повинні бути виконані наступні роботи:

- монтаж колон, ферм, плит покриття;

- складена геодезична зйомка розміщення опорних стовпців або закладних деталей по колоні, що використовується для панелей.

Влаштування здійснюють в наступній послідовності:

- розмітка місць установки і влаштування постелі з розчином М100 під стінові панелі;

- стропова і подача краном до місця установки;

- установка за допомогою рейки, виска і гнучкого водяного рівня і приварки до закладних деталей колон.

Роботи здійснюють монтажники 5р-1, 4р-1, 3р-1, 2р-1 і машиніст 6р.

Роботи по герметизації вертикальних і горизонтальних стиків стінових панелей здійснюють з послідуючою розшивкою і за чеканкою швів. Роботи здійснюють монтажники 3р-1, 4р-1 з монтажних вишок, що розміщені в зоні будівлі. Зварювання закладних деталей здійснює електрозварник 5-го розряду.

3.2.8. Монтаж віконних блоків.

Віконні проєми заповнюються до початку оздоблюваних робіт. Проєми заповнюються віконними блоками, які в свою чергу складаються з блоків розмірами 1,2х6м. Кріплення блоків здійснюється за допомогою зварки, так як віконні блоки металеві. Монтаж виконують за допомогою автокрана «Клинці» КС-65719-1К із стрілою 32м.

Склад ланки: (машиніст 6р) і монтажників 5р-1, 4р-1, 3р-1, 2р-1.

Сонтаж віконних блоків здійснюється одночасно з монтажем стінових панелей.

3.2.9. Влаштування рулонної покрівлі.

По плитам покриття влаштовують пароізоляцію з 1 шару руберойду на гарячій бітумній мастиці. Зберігання, підігрів і подача мастики на дах здійснюється установкою СО-100-А потужністю 60кВт.

Товщина влаштовуємого шару мастики повинна складати 2мм. При наклеюванні рулонних матеріалів полотнища розкладають в одному напрямі без перехресного їх розміщення, кожне наступне полотнище з’єднують з попереднім внахльостку на 10см в прокольних і поперечних стиках. Наклеєні полотнища ретельно прижимають і прикатують катком масою 80кг. Шви шпаклюють гарячою мастикою. Рулонні матеріали подаються на покриття щогловим підіймачем ТП-16,3 потужністю 4,7кВт.

Після влаштування пароізоляції влаштовують утеплювач з керамзиту. По втеплювачу влаштовують цементно-піщану стяжку 15мм. Стяжку влаштовують смугами шириною 1,5-2м між маячними рейками. Смуги покривають розчином через одну. Пропущені смуги покривають розчином тільки після того, як відбудеться схвачування цементно-піщаного розчину раніш укладених смуг.

Цементно-піщаний розчин приготовляють за допомогою розчинозмішувача СО-57 потужністю 1,5кВт.

Подачу розчина на покриття без влаштування стяжки здійснюють за допомогою розчинонасосу СО-49Б потужністю 4кВт.

Через 4 години після влаштування стяжки здійснюють ґрунтовку і влаштування покрівлі з 3-х шарів руберойду аналогічного пароізоляції.

Захисний шар з гравію виконують захватками до 2м шляхом нанесення на покрівлю шару мастики товщиною 2-3мм і розсипаючи на незастившу мастику гравій фракцій 5-10мм, втоплювання якого здійснюється за рахунок власної ваги. Гравій подається за допомогою підйомника ТП-16,3 потужністю 4,7кВт, а мастика - установкою СО-100 потужністю 12кВт. Роботи виконують покрівельник 5р-1, та ізолювальники 3р-1, 2р-1.