Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методички / методички / Фінансова санація та банкрутство підприємств Ден. ФК спец. 2012.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
1.72 Mб
Скачать

Навчально-методичний посібник Фінансова санація та банкрутство підприємств

Фінансова санація та банкрутство підприємств: Навчально-методичний посібник для студентів денної форми навчання, які навчаються за галуззю знань 0305 "Економіка і підприємництво" за спеціальністю 7.03050801 "Фінанси і кредит". – Дніпропетровськ, Дніпропетровська державна фінансова академія, 2009. – 113 с.

Навчально-методичний посібник з дисципліни “Фінансова санація та банкрутство підприємств” розроблено відповідно до плану і програми навчальної дисципліни. Він містить завдання та методичні рекомендації до практичних і семінарських занять, самостійної роботи студентів, індивідуальні завдання та методичні рекомендації щодо їх виконання, тести з дисципліни та перелік питань до екзамену, критерії оцінки при поточному та підсумковому контролі знань студентів, список рекомендованої літератури. Посібник призначений для студентів та викладачів економічних спеціальностей, а також для працівників, які цікавляться проблемами підвищення прибутку на підприємстві, поліпшення фінансового стану, визначення напрямків реструктуризації, фінансової санації підприємств.

ББК 65.291.931

О 53

Підп. до друку 4.55 Формат_84 х 108 1/32_ Папір друк. А5

Ум. друк. арк._____Тираж__Замовлення № _______

____________________________________________________________

РВВ Дніпропетровської державної фінансової академії. Дільниця оперативного друку. Св. Держкомітету інформ. політики, телебачення та радіомовлення сер. ДК 2126 від 17.03.2005 р.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту україни

Дніпропетровська державна

фінансова академія

Фінансова санація

та банкрутство підприємств

Навчально-методичний посібник

Дніпропетровськ – 2012

47