Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Блок НМЗ.doc
Скачиваний:
62
Добавлен:
30.11.2018
Размер:
1.28 Mб
Скачать

3. Інструктивно-методичні матеріали щодо проведення практичних занять з навчального курсу

3.1. Мета та завдання практичного заняття з теми.

3.2. План практичного заняття з теми (до 5 проблемних питань теми – узагальнених питань лекційного курсу і самостійного опрацювання).

3.3. Поточний контроль успішності навчання з теми.

♦ Поточний контроль успішності навчання з теми проводиться за 100-бальною шкалою і передбачає:

- контроль засвоєння знань за лекційним модулем і модулем самостійної роботи (20 балів);

- перевірка і приймання домашньої індивідуально-творчої контрольної роботи (40 балів).

- проведення поточної контрольної роботи за темою (40 балів);

3.3.1. Контроль засвоєння знань з теми (20 балів).

♦ Перевірка знань лекційного матеріалу з теми: за результатами експрес-контролю знань лекційного матеріалу з теми (10 усних вправ і питань) – 10 балів (по 1 балу за кожне завдання).

♦ Контроль підготовки з 10 питань самостійного опрацювання з теми: за результатами обговорення та перевірки підготовленого конспекту з 10 питань самостійного опрацювання з теми – 10 балів (по 1 балу за кожне питання при наявності конспекту обсягом не менше сторінки з питання (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

Оцінка успішності засвоєння знань визначається шляхом сумування балів, отриманих за результатами експрес-аналізу знань лекційного матеріалу і контролю знань з питань самостійного опрацювання (20 балів).

3.3.2. Перевірка результатів виконання домашньої індивідуально-творчої контрольної роботи з теми (40 балів).

♦ Перевірка виконання індивідуального завдання з теми згідно варіанту: за результатами перевірки і захисту індивідуального завдання – 10 балів (по 1 балу за одну сторінку тексту результатів виконання завдання (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

♦ Контроль проведення термінологічного аналізу ключового поняття з теми згідно варіанту: за результатами перевірки і захисту матеріалів аналізу – 10 балів (по 1 балу за одну сторінку тексту матеріалів аналізу (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

♦ Перевірка матеріалів реферування наукових статей з теми згідно варіанту: за результатами перевірки і захисту матеріалів реферування – 10 балів (по 1 балу за одну сторінку тексту матеріалів реферування (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

♦ Контроль підготовки наукової роботи згідно варіанту: за результатами перевірки і захисту матеріалів наукової роботи – 10 балів (по 1 балу за одну сторінку тексту роботи наукового змісту (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

♦♦ Контроль виконання елементу індивідуального навчально-дослідного завдання (навчального проекту) з теми (при наявності): за результатами перевірки і захисту матеріалів завдання/проекту – 20 балів (по 1 балу за одну сторінку тексту матеріалу дослідницького/проектного характеру (можливі уточнення та інші варіанти критеріїв оцінки).

Оцінка результатів виконання домашньої контрольної роботи визначається шляхом сумування балів, отриманих за виконання її завдань за індивідуальними видами робіт самостійної підготовки (40 балів).