Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Поняття види та особливості цив.-пр. договору В....doc
Скачиваний:
34
Добавлен:
07.12.2018
Размер:
177.66 Кб
Скачать

Договір міни

м. _____________ "___"_________ 20__ р.

_________________________, іменоване надалі "Підприємство", в особі _______________________, що діє на підставі ______________, з одного боку, і ______________, іменоване надалі "Фірма", в особі _____________________, що діє на підставі ___________________, з іншого боку, іменовані надалі "Сторони ", уклали цей договір про таке.

1. Предмет договору

1.1. За цим договором кожна із Сторін зобов'язується передати у власність іншої Сторони один товар в обмін на інший.

1.2. Найменування, кількість та якість товару, що підлягає передачі Підприємством, визначається додатком 1.

1.3. Найменування, кількість та якість товару, що підлягає передачі Фірмою, визначається додатком 2.

1.4. Товари (додатки 1 і 2), які підлягають обміну, передбачаються рівноцінними, а витрати на їх передачу і прийняття здійснюються в кожному випадку Стороною, яка несе відповідні обов'язки.

2. Права та обов'язки Сторін

2.1. Підприємство зобов'язується протягом _______ днів з моменту підписання цього договору передати Фірмі товари згідно з додатком 1 шляхом їх доставки на склад Фірми, розташований за адресою: ________________________________.

2.2. Фірма протягом _______ днів з моменту виконання Підприємством обов'язку за п. 2.1 здійснює передачу товарів Підприємству згідно з додатком 2 шляхом їх доставки на склад Підприємства, розташований за адресою: ________________________________.

2.3. Приймання-передача товарів здійснюється Сторонами за кількістю та якістю безпосередньо в день передачі товару у присутності представників Сторін. Повноваження представників повинні бути засвідчені довіреністю.

2.4. За результатами кожного приймання-передачі товарів Сторони складають акт прийому-передачі.

Договір оренди (майнового найму) нежитлового приміщення

м._________________ "___"_______ 20__р.

_________________ (найменування організації), надалі Орендодавець, в особі ____________________________________ (Посада, П.І.Б.), що діє на підставі _____________________ (Статуту, довіреності), з однієї сторони, та ________________________________________________

(найменування підприємства, організації), подальшому Орендар, в особі _______________________________ (П.І.Б., посада),що діє на підставі ________________, з іншого боку, уклали Даний Договір про наступне: 

І. Предмет договору

1.1. Орендодавець зобов'язується надати за цим договором Орендарю приміщення загальною корисною площею _____________ кв.метрів, розташоване за адресою ___________________________________, для ________________________________________________________ (вказати мету використання приміщення), а також забезпечити Орендарю вільний доступ в зазначене приміщення. Характеристика приміщення, що надається Орендодавцем, наведена в Додатку 1 до цього договору.

1.2. Орендодавець зобов'язується передати Орендарю у користування за цим договором все обладнання, меблі, телефонні лінії, телефонні апарати та інше майно, яке було встановлено та знаходиться в приміщенні. Перелік переданого майна, встановленого і що знаходиться в приміщенні, наводиться в Додатку 2 до цього договору.

1.3. Орендодавець втрачає право розпоряджатися зданими в оренду приміщенням на термін дії цього договору.

1.4. Орендар має право передати зазначене приміщення в суборенду (або інше - за рішенням сторін).