Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЄЦГР шлях до справжньої демократії.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
23.12.2018
Размер:
259.58 Кб
Скачать

Склад громадської ради єцгр

З кого має складатися Громадська Рада, щоб по праву вважатися «умом, честю та совістю» громади даної місцевості (міста, регіону)?

В громадську раду ЄЦГР міста, мають входити по одному (Координатору) Народному представнику від всіх Рад Координаторів цього міста, а також (на початковому етапі) по одному представнику від будь-якої сфери та галузі (Об’єднання чи Союзу), що є на території даної місцевості та котрі ще не мають своїх Рад Координаторів, (не встигли їх ще організувати)...Вони можуть створити свій союз чи об'єднання та направити свого представника в громадську раду ЄЦГР.

Громадська Рада ЄЦГР (незалежно від того, чи це ЄЦГР міста, чи області, або ж взагалі Національний ЄЦГР), це є повсякденний керуючий та контролюючий орган ЄЦГР. Громадська Рада ЄЦГР є повністю відкритою для ЗМІ та повністю підзвітною до ЗРК, що створила даний ЄЦГР.

Увага!! - На відміну від обласних державних адміністрацій та міських, де в складі громадських рад можуть бути цілий ряд різних громадських організацій - в складі Громадської Ради ЄЦГР можуть бути лише громадські організації, котрих за своєю діяльністю можна віднести до однієї з 6 най важливих сфер (даної місцевості), як то правозахисні громадські організації (в сфері охорони та захисту життєдіяльності). Інші громадські організації що не увійшли в одну з 6 категорій мають бути на засіданнях та нарадах Громадської Ради ЄЦГР, але на правах гостей-спостерігачів.

В складі Громадської Ради ЄЦГР не має бути будь-яких релігійних організацій, бути громадські організації (лише на правах гостей-спостерігачів.). Також в Громадській Раді ЄЦГР немає бути політичних партій чи об’єднань (громадських організацій), що діють як політичні партії, вони взагалі не мають права бути на засіданнях Громадської Ради ЄЦГР.

Чому так? Тому що Громадська Рада ЄЦГР має бути концентратом та вираженням ТГС даної місцевості - працівників галузей та сфер діяльності (об’єднань та союзів), а також представники підприємництва даної місцевості.

Увага!! - представники від - Фінансових, банківських-інвестиційних кіл; Правоохоронних органів; енерго-постачаючих структур; теплозабезпечуючих організацій - входять в Громадську Раду ЄЦГР лише на правах гостей !!! Це обумовлено тим що дані галузі (сфери) мають власну ієрархію, або є частиною державної вертикалі влади, або є конче важливими, для фінансового та енергетичного існування громади (тож можуть мати власний інтерес та план політичних маніпуляцій). Всі вони повинна мати логічну модель прямого підпорядкування нижчестоящих виконавців - вищестоящим (як в армії - з суворим підпорядкуванням, і такою ж відповідальністю). Але кожен з таких фахівців-виконавців даної галузі, на даному територіальному рівні, буде прямо підкорятися та контролюватися Народними представникам, даної місцевості).

Це має бути жорстко зафіксовано в Конституції та відповідному «законі про ЄЦГР», в статутах Громад, і ЄЦГР.

Громадська Рада, як «дзеркало» соборного рівня розвитку та сфер свідомості даної громади, має складатися з представників всіх, наявних основних напрямів, сфер громадської та соціально-економічної діяльності. В Громадській Раді всі (Координатори) Народні представники умовно розділені на 6 най важливих сфер (даної місцевості).

Ось ці (наприклад) напрями та їх представники :

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]