Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
план конспект 06.01.12..doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
15.04.2019
Размер:
173.06 Кб
Скачать

Питання, що часто ставляться

Питання № 1: скільки разів виконувати кожну вправу?

Відповідь: заняття повинні приносити задоволення, а як довго і скільки разів виконувати ту, або іншу вправу вирішувати виключно Вам (по самопочуттю). Універсальних рецептів не існує, проте слід зазначити, що лише при значній завзятості і регулярних тренінгах можна досягти бажаної мети і добитися серйозних результатів (терпіння і праця все переможе).

Питання № 2: яка має бути послідовність вправ?

Відповідь: послідовність вправ від першої і до останньої, на початковому етапі, представлена на сайті (зверху вниз).

Питання № 3: чи можна міняти порядок вправ?

Відповідь: якщо Ви уважно пропрацювали всі розділи сайту і прийшли до певних висновків на що Вам слід було б звернути особливу увагу (де спотикається), то Вам слід на власний розсуд визначитися з набором і послідовністю вправ, тобто де особливо не терпиться підтягнути в першу чергу (від зміни місць доданків сума не змінюється).

Питання № 4: скільки разів на тиждень потрібно займатися?

Відповідь: займатися слід щодня, але у міру Вашого прогресу набір вправ і частоту занять можна скоротити до певного мінімуму, який нестиме підтримуючу функцію.

Питання № 5: як я можу адекватно оцінити рівень свого розвитку?

Відповідь: оцінити адекватність рівня свого розвитку Вам допоможуть люди, що оточують Вас. Наприклад, при чіткій, спокійній і, звичайно ж, польотній мові Вас чутимуть і розумітимуть незалежно від розумної відстані між співбесідниками (А? Що? Не зрозумів. Ще раз і т.ін. Вам більше не говорять).

Питання № 6: чому у Вас такий простий дизайн?

Відповідь: проект створювався не для розваг, а для зосередженої роботи над собою. Тому спливаючих вікон з голими "тітками" або яких-небудь інших не по темі "картинок" тут немає.

Питання № 7: на чому працює сайт?

Відповідь: сайт написаний на чистому html і працює з відвідувачами без посередників (sql, php, perl і т.ін.). Саме тому, але не лише, проект завжди доступний.

Питання № 8: яка детальна статистика відвідувань вашого ресурсу?

Відповідь:

Питання № 9: як я можу Вам віддячити?

Відповідь: встановити гіперпосилання на своєму сайті або блозі, а також порадити нас своїм друзям і знайомим. Інші варіанти розглядаємо через зворотний зв'язок.

Питання № 10: чи можу я розмістити у Вас свою рекламу?

Відповідь: якщо Ваша діяльність не протиречить чинному законодавству і загальноприйнятим нормам моралі і етики, то ми розглянемо Ваші пропозиції, відправлені нам через зворотний зв'язок.