Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
О.В.Ющенкосамостоятельная з ошв2 класу.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
22.04.2019
Размер:
39.31 Кб
Скачать

Із яких механізмів складається машина 811 класу?

Напівавтомат має кривошипно – коромисловий механізм голки, коливальні петельники, механізм обрізки нитки, механізм голки.

Яка послідовність вимотування петлі на машині 811 класу?

Під підняті лапки кладуть виріб і натиском на педаль вмикають напівавтомат. Лапки автоматично опускаються і виготовлення петлі починається. Голка при цьому відхиляється впоперек платформи машини, матеріал після кожних двох проколів голки переміщується вліво від працюючого. Після виготовлення переднього пружка петлі починається виготовлення правої закріпки. В цей момент механізм поздовжнього переміщення матеріалів відключається, а механізм поперечного переміщення включається. В результаті складення двох рухів (голки, що відхиляється на ширину петлі та поперечних переміщень матеріалів) виготовляється права закріпка. Після цього матеріали залишаються зміщеними до працюючого, відключається механізм поперечного переміщення матеріалу і включається механізм поздовжнього переміщення. Після кожних двох проколів голки матеріал переміщається вправо, при цьому виготовляється задній пружок петлі. Ліва закріпка виготовляється так само, як права; в кінці її виготовлення матеріали зміщуються в напрямку від працюючого, голка робить стібок для закріплення строчки – машина автоматично відключається. В момент виключення машини від автоматичного вимикача ніж опускається, прорубує матеріали між пружками петлі; механізм обрізування обрізає нитку на петельнику, лапка автоматично піднімається.

Які конструктивні відмінності між машинами 62761 – рз та 7340-рз

Напівавтомат 7340-РЗ класу призначений для виготовлення петель на верхньому одязі зигзагоподібною двохнитковою строчкою з ланцюжковим переплетенням та використанням третьої (каркасної) нитки. На машині можна виготовляти петлі прямі, з вічком, з прямою або клиновою закріпкою або без закріпки. Петля на півавтоматі може прорубуватися як на початку обметування, так і після нього.

Напівавтомат 62761-РЗ класу відрізняється тим, що в ньому добавлено механізм закріпок , який забезпечує виконання звичайної поперечної закріпки після виметування країв петлі.