Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка ОЗЕД.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
26.04.2019
Размер:
503.81 Кб
Скачать

0

Міністерство освіти і науки України

державний вищий навчальний заклад

«Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»

Кафедра міжнародної економіки

Методичні вказівки

щодо виконання контрольної роботи з дисципліни

«Основи зовнішньоекономічної діяльності»

для студентів

спеціальності 6.030601 – “Менеджмент організацій”

денної та заочної форми навчання

Дніпропетровськ, 2010

Методичні вказівки щодо виконання контрольної роботи з дисципліни «Основи зовнішньоекономічної діяльності» для студентів спеціальності .030601 – “Менеджмент організацій” денної та заочної форми навчання / П.А.Фісуненко – Дніпропетровськ: ПДАБА, 2010. - 28 с.

Методичні вказівки щодо виконання контрольної роботи є складовою частиною активної роботи студента, що узагальнює його знання, уміння і навички, отримані при теоретичному вивченні дисципліни «Основи зовнішньоекономічної діяльності». Виконання контрольної роботи спрямовано на формування професійності майбутнього фахівця через закріплення і поглиблення знань, отриманих при вивченні дисципліни, передбачає необхідність самостійного аналізу та обґрунтування висновків і пропозицій щодо практичної реалізації результатів дослідження, формування вміння використовувати спеціальну літературу, грамотно формулювати та висловлювати власні думки, робити висновки та обґрунтовані пропозиції.

Укладачі: П.А.Фісуненко, к.е.н., доцент.

Відповідальний за випуск:

Рецензент:

Затверджено

на засіданні кафедри міжнародної

Протокол №

Від “ “ 2010 р.

Затверджено

на засіданні Методичної ради ПДАБА

Протокол № ___ від ___________ р.

1. Призначення контрольної роботи

Контрольна робота є складовою частиною активної роботи студента, що узагальнює його знання, уміння і навички, отримані при теоретичному вивченні дисципліни «Основи зовнішньоекономічної діяльності».

В процесі виконання контрольної роботи формується професійність майбутнього фахівця через закріплення і поглиблення знань, отриманих при вивченні дисципліни.

Виконання контрольної роботи з дисципліни «Основи зовнішньоекономічної діяльності» передбачає необхідність самостійного аналізу та обґрунтування висновків і пропозицій щодо практичної реалізації результатів дослідження.

В процесі підготовки контрольної роботи студент повинен виявити вміння використовувати спеціальну літературу, грамотно формулювати та висловлювати власні думки, робити висновки та обґрунтовані пропозиції.

При захисті контрольної роботи студент має довести здатність виконувати такі завдання:

- застосовувати, отримані в процесі навчання, навички самостійної роботи у вигляді проведення наукового дослідження;

- вміти узагальнювати і критично оцінювати економічну ситуацію;

- професійно користуватися законодавчими і нормативними актами, інструктивними матеріалами, узагальнювати та піддавати критичному аналізу зміст літературних джерел;

- використовувати сучасні методи дослідження для оцінки даних бухгалтерської та статистичної звітності, оперативного та управлінського обліку підприємства – об'єкту дослідження контрольної роботи, а також ринкового середовища, що оточує діяльність підприємства;

- професійно користуватися сучасними автоматизованими інформаційними технологіями для розв'язання завдань теми дослідження.