Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсовая стац.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
60.56 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту україни одеський національний економічний університет фінансова діяльність суб’єктів підприємництва

Завдання та методичні вказівки

з виконання курсової роботи

для студентів спеціальності 6.05.01.04 "Фінанси"

денної форми навчання

Затверджено на засіданні кафедри фінансового

менеджменту та фондового ринку

Протокол №

від р.

Одеса - 2012

Фінансова діяльність суб'єктів підприємництва. Завдання та методичні вказівки щодо виконання курсової роботи для студентів спеціальності 6.050104 "Фінанси" денної форми навчання (Укл. Дейніс Л. М., Лапіна І. С. - Одеса: ОНЕУ, ротапринт, 2012 р. – 18 с.)

УКЛАДАЧІ: Л. М. Дейніс, канд. екон. наук, доцент

І.С.Лапіна, канд. екон. наук, доцент

РЕЦЕНЗЕНТИ:

КОРЕКТОР:

І. Загальні положення

Виконання курсової роботи з дисципліни “Фінансова діяльність суб’єктів підприємництва” передбачено нормативною частиною навчального плану бакалаврів зі спеціальності “Фінанси”.

Метою курсової роботи є закріплення теоретичних знань, придбання студентами навичок вирішення практичних завдань щодо організації фінансової діяльності суб’єктів підприємництва, а також залучення їх до науково – дослідної роботи.

У процесі підготовки курсової роботи студенти повинні показати знання як теоретичних засад організації фінансів, так і діючої законодавчої бази; вміння використовувати сучасні засоби електронно - обчислювальної техніки; глибоко аналізувати процеси, які відбуваються в економіці, робити обґрунтовані висновки та вносити пропозиції.

Курсова робота виконується згідно з тематикою, яка затверджена кафедрою фінансового менеджменту та фондового ринку і погоджена з керівником. Методичні вказівки передбачають упровадження наскрізної програми науково – дослідної підготовки студентів: тематика курсових робіт узгоджена з темами магістерських робіт, які виконуються на заключному етапі навчання.

Тому при виборі теми курсової роботи необхідно виходити як з перспективи наукових досліджень, так і майбутнього вірогідного місця трудової діяльності і можливості збору фактичного матеріалу з обраної проблеми.

Курсова робота складається з двох частин. Перша частина – письмове викладення питань з теми, вивчення літератури, рекомендованої програмою, а також залучення статистичних рішень і матеріалів періодичних видань та фактичних даних із практичної роботи суб’єктів підприємництва.

Друга частина роботи – практичне завдання. При його виконанні необхідно використати методи визначення окремих показників діяльності суб’єкта підприємництва і виконати розрахунки згідно з умовами завдання.

Студенти виконують курсову роботу, виходячи із номера теми і варіанта практичного завдання, який відповідає початковій літері свого прізвища:

Початкова буква

прізвища

Тема курсової

роботи

Варіант практичного

завдання

Ш, Ч

1

1

Ж

2

2

Х, Ю

3

3

Є

4

2

Ф, О

5

1

М

6

3

Н

7

4

А

8

2

Б

10

1

В

9

4

Г

11

5

Д

12

3

Е

13

5

З

14

1

И

15

4

К

16

5

Л

17

3

Щ

18

2

С

19

5

П

20

4

Ц, Я

21

3

У

22

5

Р

23

2

Т

24

1

Тема курсової роботи може бути змінена з дозволу керівника, якщо це пов’язано із практичною діяльністю студента.

Зроблені розрахунки повинні супроводжуватися пояснювальною запискою.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]