Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
posibnyk_z_praktyky.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
04.05.2019
Размер:
1.14 Mб
Скачать

Кафедра соціології та соціальної роботи

Лист обліку навчального часу

студентів-практикантів спеціальності “соціальна робота”

Прізвище студента_______________________________________________________

Курс та група _______________________________________________________

Дата

Початок робочого дня

Кінець робочого дня

Короткий опис роботи

Підпис супервізора

8.7. Зразок оформлення анкети оцінювання студента-практиканта Національний університет “Львівська політехніка” Кафедра соціології та соціальної роботи

Анкета оцінювання студента - практиканта

Прізвище студента: ___________________________

Дата початку практики: ____________________________

Адреса агенції: ____________________________

Супервізор практики в агенції: ____________________________

Дата оцінювання: ____________________________

Оцінка: ____________________________

Ця анкета розроблена для допомогти супервізору практики в агенції (та іншим членам агенції чи кафедри, які мали можливість спостерігати за студентом під час проходження ним практики у цій агенції) у двох напрямках:

  1. Ведення документації стосовно навчальних видів діяльності, що проводилися студентом під час проходження практики;

  2. Забезпечення зворотного зв’язку із студентом щодо виконання завдань.

Оцінювання:

Ця анкета, а також отриманий зворотній звязок від студента буде розглядатися під час виставлення кінцевої оцінки студенту з цього курсу. Курс вважається “незарахованим”, тоді, коли студент використав час, відведений для проходження практики, менше, ніж на 80% і отримує оцінку “нижче очікуваного”, або нижчу на 6 або більше пунктів, що є перелічені у розділі ІІ. Якщо супервізор практики має застереження стосовно того, що студенту можуть не зарахувати цей курс, йому слід негайно порадитися з викладачем чи координатором практики.

Анкета складається з трьох розділів:

Розділ I - Опис навчальних видів діяльності студента

Розділ II - Оцінювання роботи, виконаної студентом

Розділ III - Письмові підсумкові коментарі

Розділ I - Опис навчальних видів діяльності студента

Будь-ласка, подайте стислий опис видів послуг, що пропонує Ваша агенція. Перерахуйте види діяльності, за якими студент спостерігав або брав участь. Наприклад, у цей перелік можуть входити спостереження за такими видами діяльності: контактування супервізора практики з клієнтами, консультації з приводу конкретних випадків, керівництво з боку штатних працівників агенції, зустрічі з громадою тощо.

Будь-ласка, назвіть всі види діяльності, за якими студент спостерігав або у яких брав участь; скільки разів, приблизно, студент мав цю можливість.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Розділ II - Оцінювання виконаної студентом роботи

Пам’ятайте, що мета цього курсу - допомогти студенту досягти, з позиції учасника і спостерігача, кращого розуміння ролі і обов’язків соціального працівника і типів проблем та дилем, з якими зустрічаються клієнти. Використовуючи запропоновану шкалу, просимо вказати Вашу оцінку виконаної студентом роботи. Якщо у Вас є додаткові коментарі, будь-ласка, використайте для них надане місце у кінці цього розділу.

Код відповіді для пунктів оцінювання:

NA. Непридатна або недостатня інформація для формування думки

  1. Набагато нижче очікуваного – потребує значного удосконалення

  1. Нижче очікуваного – потребує деякого покращення, щоб відповідати вимогам

  1. Прийнятний – відповідає вимогам середнього рівня для інтернів

  1. Вище очікуваного – виконує задання вище середнього рівня

  1. Набагато вище очікуваного – виняткове виконання завдань

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]