Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПЕДПРАКТИКА ПОСІБНИК іпп.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
407.55 Кб
Скачать

Критерії оцінювання студентів

Рейтинговий бал за модуль 1

Оцінка за шкалою ECTS

Оцінка за національною шкалою

Критерії оцінки

90-100

A

5

Студент самостійно, грамотно в методичному і мовному аспектах спланував уроки і позакласний захід, намітивши реальні цілі, конкретні етапи уроку та методичні прийоми досягнення поставлених цілей на кожному з них з урахуванням ступеня навчання, рівня мовленнєвої підготовки учнів, і в результаті реалізації запланованих дій досягнута мета уроку чи позакласного заходу. Студентом розроблено власне портфоліо з усіма необхідними нормативними документами, планами конспектами, аналізами уроків, розробленою наочністю на високому методичному рівні.

82-89

B

4

Студент самостійно, грамотно в методичному і мовному аспектах спланував уроки і позакласний захід, намітивши реальні цілі, конкретні етапи уроку та методичні прийоми досягнення поставлених цілей на кожному з них з урахуванням ступеня навчання, рівня мовленнєвої підготовки учнів, і в результаті реалізації запланованих дій мета уроку чи позакласного заходу досягнута в цілому, але план виконаний неповністю. Студентом розроблено власне портфоліо з необхідними нормативними документами, планами конспектами, аналізами уроків, розробленою наочністю в цілому на належному методичному рівні.

75-81

C

4

Студент самостійно, грамотно в методичному і мовному аспектах спланував уроки і позакласний захід, намітивши реальні цілі, конкретні етапи уроку та методичні прийоми досягнення поставлених цілей на кожному з них з урахуванням ступеня навчання, рівня мовленнєвої підготовки учнів, і в результаті реалізації запланованих дій мета уроку чи позакласного заходу досягнута в цілому, але план виконаний неповністю і не до кінця реалізовані виховний, освітній та розвиваючий потенціал уроку. Студентом розроблено власне портфоліо з необхідними нормативними документами, планами конспектами з деякими огріхами і невідповідностями, аналізами уроків, розробленою наочністю в цілому на належному методичному рівні.

67-74

D

3

Студент в основному самостійно і грамотно в методичному та мовних аспектах спланував урок чи позакласний захід, намітивши цілі, етапи, методичні прийоми для досягнення поставлених цілей на кожному з них, але без урахування ступеня навчання і рівня мовленнєвої підготовки учнів, і в результаті виконання запланованих ним навчальних дій мета уроку чи позакласного заходу досягнута неповністю. Студентом розроблено власне портфоліо з декількома нормативними документами, планами конспектами з деякими огріхами і невідповідностями, неповними аналізами уроків, розробленою наочністю в цілому на достатньому методичному рівні.

60-66

E

3

Студент в основному самостійно з певною кількістю граматичних помилок в методичному та мовних аспектах спланував урок чи позакласний захід, намітивши цілі, етапи, методичні прийоми для досягнення поставлених цілей на кожному з них, але без урахування ступеня навчання і рівня мовленнєвої підготовки учнів, і в результаті виконання запланованих ним навчальних дій мета уроку чи позакласного заходу досягнута неповністю. Методичні прийоми студента не завжди раціональні і не відповідають меті. Студентом розроблено власне портфоліо з кількома нормативними документами, планами конспектами з граматичними і методичними помилками і невідповідностями, неповними аналізами уроків, розробленою наочністю в цілому на достатньому методичному рівні.

35-59

FX

2

Студент за допомогою інших і з певною кількістю граматичних помилок в методичному та мовних аспектах спланував урок чи позакласний захід, намітивши цілі, етапи, методичні прийоми для досягнення поставлених цілей на кожному з них, але без урахування ступеня навчання і рівня мовленнєвої підготовки учнів, і в результаті виконання запланованих ним навчальних дій мета уроку чи позакласного заходу досягнута частково. Методичні прийоми студента не раціональні і не відповідають меті. Студентом розроблено власне портфоліо з незначною кількістю необхідної методичної документації і значною кількістю помилок.

0-34

F

2

Студентом не сплановано і не проведено уроків і позакласного заходу з іноземної мови. Портфоліо студента значною частиною не відповідає вимогам щодо нормативної документації, планів-конспектів, аналізів уроків, необхідної наочності.