Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
метод ІІ курс м.с. 2012.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
19.08.2019
Размер:
297.98 Кб
Скачать

2.3. Збір інформації, необхідної для повного висвітлення діяльності туристичного підприємства

Вибір об’єкта дослідження визначає збір інформації, що має стати основою для предмета дослідження і визначатиме характер і обсяг практично доступних для використання наукових, навчальних та інших джерел і матеріалів.

2.4. Написання тексту курсової роботи

Зібраний, опрацьований та систематизований матеріал слід розподіляє за окремими питаннями, послідовність викладення яких визначає план роботи. Загальний обсяг роботи не повинний перевищувати 35-40 сторінок друкованого тексту на папері стандартного формату, включаючи бібліографію. До загального обсягу не входять додатки.

У вступі до курсової роботи має бути висвітлено:

  • актуальність теми дослідження – оцінювання сучасного стану проблеми з точки зору своєчасності й соціальної значущості, відмічаючи практично розв'язані завдання, прогалини знань, що існують у даній галузі; визначення провідних підприємств та провідних вчених і фахівців даної галузі; розкриття світових тенденцій розв'язання поставлених завдань;

  • мету виконання;

  • конкретні завдання дослідження – формулюються відносно обраного предмета дослідження стосовно об'єкта дослідження;

  • об’єкт – туристичний продукт, обраний для дослідження;

  • предмет дослідження – проблема (коло проблем), що досліджується в курсовій роботі на прикладі об'єкта дослідження;

  • методи і методику проведення дослідження;

  • короткий огляд джерел інформації, що використовуються;

  • практичне значення;

  • структуру та обсяг роботи.

Рекомендований обсяг вступу 2 – 3 сторінки.

У розділі І (теоретичному) розглядаються загальні теоретичні підходи до проблем технології формування туристичного продукту. Стисло та просто викладаються теоретичні аспекти, сутність значення та сучасні тенденції предмету дослідження курсової роботи. Обсяг розділу не більше 10 сторінок.

У розділі ІІ (об’єм 10 -15 стор.) визначаються дії туристичного підприємства в процесі формування нового туристичного продукту з оформленням всієї необхідної технологічної документації (додатки В, Г, Д, Е).

У розділ ІІІ (об’єм до 10стор.) визначаються особливості технології в процесі реалізації за різними каналами збуту розробленого продукту та його споживання, обов’язковим моментом до даного розділу є розробка рекламними, буклету до даного туру.

Висновки завершують курсову роботу, повинні узагальнити зміст роботи, не повторюючи цифрового та фактичного матеріалу, поданого у І - ІІІ розділах, а подаючи лише ті висновки, до яких прийшов студент в процесі аналізу досліджуваної проблеми та написання курсової роботи. Висновки мають засвідчити рівень досягнення поставленої мети, бути короткими. Рекомендований обсяг 2 – 3 сторінки.

До додатків включають, як правило, допоміжний матеріал, потрібний для повноти сприйняття дослідження, наприклад, допоміжні таблиці, опис методик та алгоритмів, ілюстрації допоміжного характеру, копії документів підприємств, дані з яких аналізуються, картографічний матеріал тощо. Звітні та статистичні дані повинні охоплювати період за 2 – 3 роки, включаючи рік виконання роботи. Обов’язковим додатком до курсової роботи є мультимедійна презентація, яка відображає основний зміст роботи.

Список використаних джерел наводиться наприкінці роботи і містить в алфавітному порядку перелік літературних джерел, які були використані в процесі виконання курсової роботи. Послідовність наведених матеріалів наступна: законодавчі акти; нормативна база; монографії, підручники, навчальні посібники; періодичні видання (журнали та газети); іноземні (іншомовні) джерела; сайти Internet. У курсовій роботі має бути використано не менше 15 таких джерел.