Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
NMK_z_bankivskikh_operatsiy_normativ_pechat.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
21.08.2019
Размер:
1.55 Mб
Скачать

2.10. Система оцінювання роботи студента з дисципліни

2.10.1.Денна форма навчання

Види контролю

Максимальна оцінка одиниці контролю

Кількість заходів

Всього максимально балів

Опитування

3

4

12

Індивідуальне завдання

25

1

25

Творчо-пошукове завдання

15

1

15

Підсумкова модульна (контрольна) робота

12

4

48

Загалом

100

2.10.2.Заочна форма навчання

Види контролю

Максимальна оцінка одиниці контролю

Кількість заходів

Всього максимально балів

Опитування

5

4

20

Індивідуальне письмове завдання

50

1

50

Загалом

70

Залік

30

Загалом

100

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ЧОРНОМОРСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ПЕТРА МОГИЛИ

Методичне забезпечення самостійної роботи з дисципліни «банківські операції»

Статус дисципліни: вибіркова

Галузь знань: 0305 «Економіка і підприємництво

Спеціальність: 6.030508 «Фінанси і кредит»

Форма навчання: денна, заочна

Розробили:

доктор наук з держ. управління, в.о. професора Л.В.Антонова

викладач О.Ю.Смірнов

Розглянуто на засіданні кафедри фінансів, обліку і аудиту

Протокол №___ від «____» _______________2010 р.

Миколаїв – 2010

3.Методичне забезпечення самостійної роботи

3.1.Теми позааудиторних та творчо-пошукових завдань Творчо-пошукові завдання

  1. За матеріалами публікацій науково-практичного журналу «Вісник Національного банку України» та на основі даних грошової та банківської статистики за останні 10 років проаналізувати динаміку вкладів фізичних осіб у національній та іноземній валюті в установах банків України (у сумах та процентах). Вказати причини, які впливають на зміни, та зробити відповідні висновки.

  2. За матеріалами публікацій науково-практичного журналу «Вісник Національного банку України» та на основі даних грошової та банківської статистики за останні 10 років проаналізувати обсяг і динаміку коштів юридичних осіб у національній валюті в установах банків України (у сумах та процентах). Вказати причини, які впливають на зміни, та зробити відповідні висновки.

  3. За матеріалами публікацій науково-практичного журналу «Вісник Національного банку України» та на основі даних грошової та банківської статистики за останні 10 років провести дослідження щодо капіталу різних груп банків: структури і розміру капіталу; шляхів збільшення регулятивного капіталу. Вказати причини, які визначають тенденції в діяльності українських банків, та зробити відповідні висновки.

  4. За матеріалами публікацій науково-практичного журналу «Вісник Національного банку України» та на основі даних грошової та банківської статистики за останні 10 років проаналізувати сучасну політику у сфері міжбанківського кредитування (у сумах та процентах). Вказати причини, які впливають на зміни, та зробити відповідні висновки.

  5. За матеріалами публікацій науково-практичного журналу «Вісник Національного банку України» та на основі даних грошової та банківської статистики за останні 10 років проаналізувати динаміку та структуру кредитів, наданих суб’єктам господарювання за галузями економіки. Вказати причини, які впливають на зміни, та зробити відповідні висновки.

  6. За матеріалами публікацій науково-практичного журналу «Вісник Національного банку України» та на основі даних грошової та банківської статистики за останні 10 років проаналізувати динаміку та структуру кредитного портфеля банків за напрямками кредитування. Вказати причини, які впливають на зміни, та зробити відповідні висновки.

  7. За матеріалами публікацій науково-практичного журналу «Вісник Національного банку України» та на основі даних грошової та банківської статистики за останні 10 років проаналізувати обсяг і динаміку вкладень банків України в цінні папери. Вказати причини, які впливають на зміни, та зробити відповідні висновки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]