Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
практика 1курс.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
11.09.2019
Размер:
118.57 Кб
Скачать

Характеристика продукції, що випускається на ват «кредмаш»

Кременчуцький завод дорожніх машин довгий час був єдиним у СНД промисловим підприємством, що спеціалізується на випуску асфальтозмішувальних установок. Більш ніж 90% діючих у Росії та СНД асфальтозмішувачів виготовлено у ВАТ "КРЕДМАШ". Сорокап'ятирічний досвід створення асфальтозмішувальних установок, автополивозаправників, бітумовозів, автогудронаторів, поливомийних і піскорозкидувальних машин та запасних частин, налагоджений серійний випуск і висока кваліфікація фахівців дозволяють запропонувати споживачу високоякісну продукцію.

Асфальтозмішувальна установка ДС –168 призначена для приготування асфальтобетонних сумішей по якості, складу і застосованим матеріалам відповідно вимогам ГОСТ 9128.

Установка ДС – 168 є базовою. Це установка з використанням при експлуатації рідкого палива, з застосуванням релейно – контактної системи управління та системи очищення пилу на підставі циклонів та пиловловлювача.

Основними споживачами установки ДС – 168 є дорожньо – будівельні організації та підприємства. На вимогу споживачів установка може бути вироблена в різних модифікаціях для:

– роботи з використанням при експлуатації природного газу;

– управління з допомогою мікропроцесорної системи;

– роботи з застосуванням рукавних (тканинних) фільтрів замість системи очищення пилу на підставі циклонів і мокрого пиловловлювача.

Серійне виробництво установок розпочато в 1993 році.

На ВАТ «Кредмаш» виготовляється також колісна техніка, представниками якої є :

10

  • Автогудронатори, що призначені для транспортування рідких бітумних матеріалів з місць їх виробництва або зберігання до місця виробництва дорожніх робіт і рівномірного розподілу їх при будівництві і ремонті автомобільних доріг і для виконання інших робіт з використанням бітумних матеріалів. Виготовляються на шасі КРАЗ, КАМАЗ.

  • Казан для литого асфальту, що привозять литий асфальт, зберігають його якість і використовуються, найчастіше, для ямкового ремонту доріг. Виготовляються на різних автомобільних шасі КРАЗ, МАЗ, КАМАЗ.

  • Автоцистерни, що призначені для транспортування світлих нафтопродуктів при температурі навколишнього повітря від -40 до +45 градусів.

  • Поливна – піскороскидна, яка призначена для цілорічного утримання доріг і площ з твердим покриттям, а також поливання зелених насаджень. Залежно від призначення на шасі встановлюється кузов піскороскидача або цистерна для води з відповідним устаткуванням. Виготовляються на шасі КРАЗ, ЗІЛ.

  • Причіп – цистерна, що призначена для перевезення і тимчасового зберігання світлих нафтопродуктів. Експлуатуються у складі автопоїзда спільно з автоцистернами.

Та виготовляються товари народного вжитку, такі, як:

  • Машинки закочувальні напівавтоматичні МЗП-1, які призначені для герметичного закупорювання скляних банок при домашній консервації. Завдяки правильному вибору вихідної позиції ролика і обмеженню його переміщення виключається розчавлювання горловини банки, навіть, якщо банка знаходиться в недосвідчених руках. Деталі машинки виготовлені з вуглецевої сталі і мають захисно-декоративне покриття. Ручка виготовлена з пластмаси.

  • Підставка під скляні банки, що застосовується при обробці парою банок і пляшок при домашній консервації. Підставку ставлять на каструлю з киплячою водою. Діаметр каструлі до 300 мм. Отвір служить для

11

пропускання пари з каструлі в банку, яка знаходиться на підставці горловиною вниз. Виготовлена підставка з алюмінієвого сплаву.

  • Лійка 10 літрів, лійка садова–огородня призначена для поливу огородніх культур і інших насаджень. Виготовляється з оцинкованої сталі.

  • Захват для банок призначений для захвату і переміщення в процесі домашньої консервації скляних банок з консервованою продукцією.

  • Відкривач скляних банок призначений для відкриття скляних банок, закатаних металевими кришками.

Також на ВАТ «Кредмаш» виготовляються замки накладні та замки урізні, що призначені для запирання дверей квартир у суспільних будинках. Можлива установка на правих й лівих дверях, що відкриваються в середину приміщення. Має циліндровий механізм високого ступеня таємності й фіксатора для додаткового запирання засува. Виготовляється з конструкційних сталей, а також із цинкоалюмінієвих сплавів. На лицьовій поверхні корпуса має декоративний малюнок.

Замок урізний, який призначений для запирання приміщень і різних предметів побуту (мопедів, велосипедів, човнів та іншого).