Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
титова_вказівки_щодо_напис_курс_р.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
13.09.2019
Размер:
356.86 Кб
Скачать

10. Критерії оцінювання курсової роботи

Курсова робота оцінюється як самостійний вид навчальної діяльності за 100-бальною шкалою.

За шкалою ДонУЕП

За національною шкалою

За шкалою ECTS

Критерії оцінювання навчальних досягнень студентів

90 – 100

"5" (відмінно)

А

Курсова робота виконана в повному обсязі, відповідно до завдання обґрунтована актуальність теми, тема розкрита повністю; одержані результати систематизовані, висновки й рекомендації є переконливими; продемонстровано вільне володіння матеріалом дослідження; оформлення відповідає вимогам.

80 – 89

"4" (дуже добре)

В

Курсова робота виконана в повному обсязі відповідно до завдання; таблична та графічна частина не мають помилок; відповіді на запитання вичерпні й аргументовані; автор роботи регулярно подавав на перевірку її окремі розділи, систематично відвідував консультації; але є незначні помилки в теоретичній та практичній частинах роботи.

75 – 79

"4" (добре)

C

Курсова робота виконана в повному обсязі відповідно до завдання; таблична та графічна частина не мають помилок; відповіді на запитання вичерпні й аргументовані; автор роботи регулярно подавав на перевірку її окремі розділи, систематично відвідував консультації; проте є незначні недоліки у виконанні теоретичних і практичних завдань роботи та її оформленні.

67 – 74

"3" (задовільно)

D

Курсова робота виконана з відхиленнями від завдання і мають місце помилки в розрахунковій частині; оформлення не відповідає вимогам;матеріал на подавався на попередню перевірку; консультації студент відвідував епізодично; на запитання відповідає, але не в повному обсязі.

60 – 66

"3" (досить)

E

Тема курсової розкрита повністю, але науково-теоретичний та методичний рівень її виконання не дуже високий; одержані результати систематизовані недостатньо, висновки зроблені непереконливо; оформлення не відповідає вимогам; під час захисту продемонстровано середній рівень володіння матеріалом дослідження.

35 – 59

"2" (незадовільно)

FX

Курсова робота виконана із значними відхиленнями від завдання і мають місце грубі помилки в розрахунковій частині; оформлення не відповідає вимогам; консультації студент відвідував нерегулярно; відповіді на запитання нечіткі, мають багато помилок.

1 – 34

"2" (незадовільно)

F

Тема курсової роботи не розкрита; мають місце грубі помилки, які тягнуть за собою необхідність переробки курсової роботи; студент регулярно пропускав заняття й консультації без поважних причин.

Література

Основна

1. Білик І. С. Українська мова (за професійним спрямуванням): Курс лекцій / Білик І. С. – Донецьк : ДонУЕП, 2005. – 260 с.

  1. Зайковська Я. В. Українська ділова мова. Курс лекцій / Зайковська Я. В. – Д. : ДІЕГП, 2001. – 46 с.