Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
переклад англійської.docx
Скачиваний:
20
Добавлен:
12.02.2015
Размер:
57.1 Кб
Скачать

Алергія .

Алергія неадекватною реакцією імунної системи організму на речовину, яка зазвичай не шкідливо. Імунна система є дуже складною захисний механізм , який допомагає нам у боротьбі з інфекцією. Він робить це шляхом виявлення " іноземних загарбників " та мобілізації білих кров'яних клітин в організмі , щоб боротися з ними. У деяких людей імунна система помилково ідентифікує нетоксичне речовина як загарбник і білі клітини крові занадто гостро реагувати і робити більше шкоди для організму , ніж загарбника. Таким чином , алергічна реакція стає хвороба сама по собі. Загальні відповіді закладеність носа , кашель , свистяче дихання , свербіж , кропив'янка та інші шкірні висипання , головний біль і втому.

Речовини , які викликають алергічні реакції , називаються алергенами. Майже будь-яка речовина може викликати алергічну реакцію у когось десь у світі , але найпоширеніші алергени включають пилок , пил , деякі страви (особливо нікель) деякі косметичні засоби , ланолін , волос тварин , комах отрута , деякі загальні препарати (такі як пеніцилін і аспірин) , деякі харчові добавки ( такі як бензойна кислота і діоксид сірки) , і хімічні речовини , знайдені в мила і прального порошку.

Багато людей мають алергію на цвіль. Прес -форми є мікроскопічні живі організми , ні тваринам , ні комах , що не процвітають , де ніяка інша форма життя може. Прес -форми живуть у всьому будинку - під раковиною , і у ванній , підвал, холодильник , і будь-який інший вологою темне місце. Вони також процвітати в повітрі , в грунті , на опалого листя , а на інших органічних матеріалів. Вони можуть бути руйнівними , але вони також корисні. Вони допомагають зробити сир , удобрювати сади, і швидкість загасаюча сміття та опалого листя. Пеніцилін виготовлений з прес-форми .

Більшість суперечки переносяться вітром і переважають влітку і на початку осені. У теплому кліматі вони процвітають цілий рік. Різка трава , збір врожаю , або

ходити через високої рослинності може спровокувати реакцію. Люди , які ремонт старих меблів також перебувають у небезпеці.

Продукти можуть також спровокувати алергічні реакції. Деякі з найбільш поширених алергенних продуктів включають шоколад , молочні продукти , яйця , молюски , і полуницю , і пшеницю . Харчова алергія і харчова непереносимість не одне і те ж. Людина з харчової непереносимості не в змозі переварити і процес , що їжа правильно , як правило , у зв'язку з відсутністю певного ферменту або ферментів. Харчова алергія , з іншого боку , відбувається , коли імунна система людини виробляє імунна відповідь до з'їденої їжі. Харчова непереносимість може призвести до алергії , однак , якщо частки неперетравленої їжі вдається потрапляти в кровотік і викликати реакцію.

Деякі алергічні реакції на їжу почати , як тільки людина починає жувати. Продукти , які високо алергенні легко визначити і виключити з раціону. Відстрочена реакція важче виявити. Дратівливий кашель або першіння в горлі може бути ознакою харчової алергії.

Ніхто не знає , чому деякі люди мають алергію на певні речовини . Однак , алергії у роботи в сім'ях , і це, як також вважають , що немовлята , які не годують грудьми більш схильні до розвитку алергії. Там може бути емоційною причиною проблеми , а ; стрес і гнів , особливо , якщо імунна система не функціонує належним чином , часто сприяють фактори .