Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
переклад англійської.docx
Скачиваний:
20
Добавлен:
12.02.2015
Размер:
57.1 Кб
Скачать

Лихоманка

Лихоманка є підвищення температури тіла. Лихоманка не хвороба , а симптом , який може свідчити про наявність захворювання .

Нормальна температура тіла коливається від 98 0 F до 99 0 F. Один не повинні мати особливого занепокоєння , якщо температура тіла не піднімається вище 102 ° F в дорослих або 103 ° F у дітей. Насправді , працює температуру часто корисно для організму. Це захисний механізм організму діє знищити шкідливі мікроби. Частина мозку , яка називається гіпоталамус регулює температуру тіла шляхом регулювання втрати тепла , в основному з шкіри. Коли руйнівні мікроби або пухлинні клітини проникають в тіло , імунні клітини поспішає боротися з ними вивільняють білки , які говорять на гіпоталамус , щоб підняти температуру.

»Є кілька ситуацій , проте , в якому лихоманка може викликати проблеми . Помірно висока температура може становити небезпеку для людей з серцевими проблемами , так як це змушує серце битися швидше і більше працювати , і може призвести до появи неправильних серцевих ритмів , біль у грудях , або серцевий напад. Дуже висока температура протягом першого триместру вагітності може викликати вроджені дефекти . Лихоманка більше 105 ° F , особливо протягом тривалого часу, може викликати зневоднення і травма головного мозку. Лихоманка також може викликати дискомфорт.

Захист .

Людини прогрес досяг стадії надмірного освоєння ядерної та сонячної енергії , в Світовому океані і іншому просторі .

Стає ясно , що людина не може і не повинен використовувати свою владу так недбало , втручатися в природі і корінним чином спробувати змінити його , не беручи до уваги можливі негативні наслідки його діяльності . Поточний екологічних досліджень показує , що людина загрожує зруйнувати все на землі , якщо він продовжує надавати в основному неконтрольованого впливу на біосферу .

Людина повинна уважно вивчити вплив своєї діяльності на навколишнє природу.

Необхідно перетворити дику природне середовище в безпечному середовищі , придатної для людини.

Звичайно , біосфера також володіє величезні можливості для саморегулювання . Але сьогодні вплив промисловості на біосферу досягла таких масштабів , що внутрішні ресурси біосфери вже не може компенсувати шкідливого впливу суспільства на навколишнє середовище. Багато фахівців вважають , що зникнення окремих видів живих є основним екологічна проблема сьогодні .

Всі кошти повинні бути використані , щоб змінити характер взаємодії між людиною і природою.

Таким чином кожна країна повинна глибоко заклопотаність з приводу подальшого поліпшення охорони навколишнього середовища та їх бажання розвивати міжнародне співробітництво в цій галузі.

Планета Земля це наш дім . Щоб зберегти цей будинок в порядок і зробити його більш підходящий будинок там повинен бути безперервним спостереження і вивчення всіх процесів , що відбуваються на планеті.

Історія людського суспільства є історія його відносин з природою. Існування і просування людства є inconceavable без подальшого розвитку промисловості і сільського господарства , без використання природних ресурсів. Однак багато методи повинні бути докорінно переглянуті і поліпшені для збереження біосфери і створення гармонійного балансу між суспільством і природою. Чорнобиль аварія призвела підвищений рівень смертності у постраждалих регіонах , зниження народжуваності , зростання захворюваності соматичного захворювання , тіла щитовидної залози , травної системи , системи кровообігу , функціональних розладів , анемією синдромів і т.д. Існує також висока захворюваність злоякісні новоутворення в деяких забруднених районах .

Всі ці проблеми мають бути вирішені якомога швидше у співпраці з іншими країнами.