Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
переклад англійської.docx
Скачиваний:
20
Добавлен:
12.02.2015
Размер:
57.1 Кб
Скачать

Бронхіт.

Бронхіт запалення або закупорка бронхів , дихальних трубок , які ведуть до легких . Результати запалення в накопиченню слизу плюс кашель , лихоманка , біль у грудній клітці та / або задньої , втома , біль у горлі , важко дихати , і, найчастіше , несподіваних озноб і струшуючи. Bronchospasm можуть також відбутися . Набряк слизових оболонок і гіперсекреції по бронхіальних залоз часто супроводжують бронхоспазм .

Бронхіт може бути гострим або хронічним. Гострий бронхіт зазвичай викликається інфекцією , яка може бути бактеріальної , вірусної , хламідійну , мікоплазменної або викликано поєднанням агентів. Це звичайно треба за інфекції верхніх дихальних шляхів , таких як застуда або грип . При гострому бронхіті , бронхоспазм частіше пов'язані з вірусною (а не бактеріальної ) інфекції . Більшість випадків гострого бронхіту є самообмеження , з повним відновленням протягом декількох тижнів. У деяких випадках, однак , умова може призвести до пневмонії. Це більш імовірно, відбудеться в людях , які також мають хронічних респіраторних захворювань або інших виснажливих проблеми зі здоров'ям.

Хронічні бронхіти результати від частих подразнення легенів , такі як від впливу сигаретного диму або інших шкідливих парів , а не від інфекції. Алергія також може бути причиною хронічного бронхіту. Як хронічний бронхіт зменшує обмін кисню і вуглекислого газу в легенях, серці коновки складніше в спробі компенсувати. З часом це може призвести до легеневої гіпертензії , розширення серця , і , в кінцевому рахунку , серцевої недостатності.

Служба охорони здоров'я в Україні .

Суспільної охорони здоров'я в Україні має державний характер. Він знаходиться у веденні до всього міського і сільського населення. Це означає , що держава забезпечує населення достатньою кількістю медичних установ і кваліфікованого медичного персоналу. Українська система охорони здоров'я є єдиною. Всі медичні послуги підпорядковані одній центрального органу - Міністерство охорони здоров'я. Але є ще багато приватні медичні установи.

Суспільної охорони здоров'я в Україні має яскраво виражений організації медичної допомоги людям. Обидва міста та сільської місцевості діляться на медичних округів. Кожен район , як правило , має лікарню і поліклініку. Він служив хірургів , терапевтів , неврологів , гінекологів та інших фахівців. Окружні лікарі відвідати пацієнтів в їх будинках або отримати їх на поліклінік. Крім того , існують великі ctentres кардіології , хірургії , онкології , на станції швидкої допомоги та інші.

Існує ряд матері і дитини консультаційних центрів ; дитячі поліклініки , пологові будинки та акушерські відділення в лікарнях. Червоного Хреста і Червоного Півмісяця є масовою громадської організації , яка допомагає установам охорони здоров'я. Він організовує підготовку людей в методах надання першої допомоги і навчає спеціальних медсестер , які піклуються одиноким хворим ої літніх людей. Існує багато будинків , де люди можуть відновити своє здоров'я і провести свою відпустку. Кожен український громадянин має право на лікарняному , сплаченої Профспілки. Основними принципами громадської охорони здоров'я в Україні є профілактика захворювань і продовження тривалості життя людей. Велика увага приділяється в навколишнє середовище.

запор

Запор виникає , коли відходи переміщається занадто повільно через товсту кишку , в результаті чого рідкісного і / або хворобливих ліквідації . Запор може призвести до багатьох різних захворювань , в тому числі апендициту , втома , газ , головні болі , геморой , грижі , розлад шлунка , безсоння , синдром мальабсорбції , obesiy і варикозного розширення вен. Це може навіть бути залучені в розвиток серйозних захворювань , таких як рак кишечника.

Важливо , щоб кишечник рухатися на щоденній основі. Товста кишка є холдинговою бак для відходів матерії , які повинні бути вилучені протягом вісімнадцяти до двадцяти чотирьох годин. Шкідливі токсини можуть утворюватися після цього періоду. Антигени і токсини з бактерій кишечника і неперетравлених часток їжі може грати роль у розвитку цукрового діабету , менінгіт , міастенія , захворювань щитовидної залози , кандидоз , хронічний газу і здуття живота , мігрені , втоми і виразкового коліту.

У більшості випадків , запор виникає від недостатньої кількості волокна і рідини в раціоні. Інші причинні фактори включають неадекватну вправи , літній вік , порушення в м'язах , структурні аномалії , захворювання кишечника , нейрогенні порушення , а також погане харчування , особливо надмірне вживання нездорової їжі. Запор може бути побічним ефектом препаратів заліза і деякі препарати , такі як знеболюючі та антидепресанти. Крім того , загальні під час вагітності.

Високі рівні кальцію і низьким рівнем гормонів щитовидної залози два метаболічні порушення , які можуть призвести до запорів . Люди з нирковою недостатністю або цукровим діабетом також мають тенденцію мати проблеми з запором . У літніх людей , запор часто є причиною зневоднення; у людей будь-якого віку , депресія може бути одним з факторів.

Невеликий відсоток людей , таких , як людей з ушкодженням спинного , є проблеми з запорами , бо нерви , які зазвичай регулюють рух кишечника були пошкоджені або зруйновані. У стан, який називається хвороба Гіршпрунга , нормальне виведення калу неможливо , тому що нерви всередині кишечника відсутні. Нервові клітини в стінці товстої кишки також можуть бути пошкоджені тривалого терміну , ¬ звичайного використання проносних засобів. Коли це відбувається , запор є неминучим . Тромбірованних геморой , тріщина заднього проходу , або кишеньковий інфекції в задньому проході може створити спазм болю сильної обділяти скорочуватися м'язи і перешкоджають евакуації стільця.