Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ukr_mova.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
763.9 Кб
Скачать

Постанова про приєднання предмета до справи як речового доказу

м. Харків

19 лютого 2009 р.

Слідчий слідчого відділу Дзержинського РВ УМВС України в м. Харкові лейтенант міліції Соколов В.І., розглянувши матеріали кримінальної справи № 101909 за обвинуваченням Сидорчука П.П. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КПК України,

Встановив:

13 лютого 2009 р., близько 19 год 30 хв, Сидорчук П.П. за допомогою відмичок проник до квартири № 78 на вул. Польовій, 17 у м. Харкові, звідки таємно викрав чуже майно, що належить Зарічному О.В.

Під час обшуку в житлі обвинуваченого Сидорчука П.П. 18 лютого 2009 р. було виявлено й вилучено шкіряну чоловічу куртку та жіночу шубу, які потерпілий Зарічний О.В. упізнав як такі, що були викрадені в нього з квартири 13 лютого 2009 р., а також зв'язку відмичок (9 шт.), за допомогою яких, як зізнався обвинувачений Сидорчук П.П., він вчинив цей злочин.

Беручи до уваги, що оглянуті 18 лютого 2009 р. куртка й шуба в цій справі є предметами, які були об'єктом злочинних дій, а низка відмичок – предметами, які були знаряддями вчинення злочину, та керуючись ст. 78, 79 КПК України,

Постановив:

1. Долучити до кримінальної справи № 101909 як речові докази: куртку чоловічу шкіряну коричневого кольору (виробництво фірми "Вартан", Туреччина, розмір ХЬ); шубу жіночу з хутра норки сірого кольору, виробництво фірми "Сибірське хутро" (Росія), розмір ХЬ); зв'язку відмичок.

2. Речові докази: шкіряну чоловічу куртку коричневого кольору; шубу жіночу з хутра норки сірого кольору – передати на зберігання потерпілому Зарічному О.В., узявши в нього зобов'язання зберігати їх до суду.

3. Речовий доказ – зв'язку відмичок – у запечатаному вигляді зберігати у справі.

Слідчий лейтенант міліції

підпис

В.І. Соколов

 

Постанова про притягнення як обвинуваченого

м. Харків

19 лютого 2009 р.

Слідчий слідчого відділу Дзержинського РВ УМВС України в м. Харкові лейтенант міліції Соколов В.І., розглянувши матеріали кримінальної справи № 176131208 за обвинуваченням Коваля Сергія Анатолійовича у вчиненні злочину, передбаченого ч. І ст. 309 КК України,

Встановив:

24 квітня 2008 р. о 14.00 год Коваль Сергій Анатолійович на Центральному ринку м. Харкова, який розташований на вул. Миру, 13 у м. Харкові, незаконно придбав у невстановленої слідством особи наркотичну речовину – 420 г. макової сон ломки для виготовлення з неї екстракту для власного споживання. Макову соломку він незаконно перевіз, зберігаючи її при собі, до місця свого помешкання: м. Харків, вул. Вернадського, 16, кв. 5, де й був о 15.00 год біля будинку затриманий працівниками міліції.

Ці обставини підтверджуються фактичними даними, що містяться в протоколі адміністративного затримання Коваля С.А., протоколі його особистого огляду, показаннях підозрюваного Коваля С.А., показаннях свідків Петрова П.П. і Бордюгова 1.1., у висновку експерта.

На підставі викладеного, беручи до уваги, що у справі зібрано достатньо доказів, які вказують на те, що Коваль С.А. І своїми умисними діями, які полягають у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів без мети збуту, вчинив злочин, передбачений ч. 1 ст. 309 КК України, керуючись ст. 131, 132, 140 КПК України,

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]