Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ukr_mova.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
763.9 Кб
Скачать

Постанова

м. Харків

08 жовтня 2009 р.

Суддя Київського районного суду м. Харкова Кушнір П.А., розглянувши адміністративний матеріал, який надійшов від МУ МЧС України у Харківській обл. Київського районного відділу щодо Марченка Андрія Петровича, 13.04.1961 р. народження, народився в м. Суми, працює у ЗАТ "Кондитерська фабрика" начальником штабу цивільної оборони та проживає за адресою: м. Харків, просп. Перемоги, 1, кв. 7, про правопорушення, яке передбачено ст. 188-16 ч. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

Установив:

07 вересня 2009 р. Марченко Андрій Петрович о 09 год 30 хв на території ЗАТ "Кондитерська фабрика", розташованої за адресою: вул. Іванова 2, не виконав пункти 1,2 першого розділу припису Державної інспекції цивільного захисту та техногенної безпеки Київського РВ МУМВС України в Харківській обл. від 02 березня 2009 р.

Факт здійснення правопорушення підтверджується:

1) Протоколом про адміністративне правопорушення.

2) Приписом інспекції.

3) Наказом про призначення Марченка Андрія Петровича начальником штабу цивільної оборони.

Суд на підставі вищевикладеного, керуючись ч.І ст. 188-16 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

Постановив:

Визнати винним Марченка Андрія Петровича в здійсненні адміністративного правопорушення, яке передбачене ч. 1 ст. 188-16 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і застосувати стягнення у вигляді штрафу в дохід держави в розмірі 340 (триста сорок) гривень.

Постанова може бути оскаржена протягом 10 днів в Апеляційному суді Харківської обл. через Київський районний суд м. Харкова.

Суддя

підпис

П.А. Кушнір

 

Справа № 21

УХВАЛА

м. Харків

05 лютого 2009 р.

Суддя Київського районного суду м. Харкова Кононенко О.Д., розглянувши матеріали позовної заяви Вусика Дмитра Миколайовича до відділу ГУРФО ХМУ УМВС України у Харківській обл. про визнання незаконними дії посадових осіб у відмові в реєстрації іноземних громадян і стягненні шкоди,

Установив:

Позивач Вусик Дмитро Миколайович звернувся до суду з позовом до відділу ПРФО ХМУ УМВС України у Харківській обл. про визнання незаконними дії посадових осіб у відмові в реєстрації іноземних громадян та стягненні шкоди.

Однак прийняти позов суд не може, оскільки він не відповідає вимогам ст. 105, 106 КАС України, а саме: у позові немає оригіналу квитанції про сплату державного мита; не вказано повне найменування відповідача; відсутній підпис позивача.

Відповідно до ст. 108 КАС України суддя, встановивши, Що позовну заяву подано без дотримання вимог, визначених ст. 106 КАС України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, способи їх усунення і встановлюється строк, необхідний для Усунення недоліків.

Суддя, керуючись ст. 105, 106, 108 КАС України,

Ухвалив:

1. Залишити без руху позовну заяву Вусика Дмитра Миколайовича до відділу ГУРФО ХМУ УМВС України у Харківській обл. про визнання незаконними дії посадових осіб у відмові в реєстрації іноземних громадян і стягнення шкоди.

2. Надати строк до 20 лютого 2009 р. для усунення недоліків.

Заява про апеляційне оскарження ухвали суду першої інстанції подається протягом 5 днів з дня отримання ухвали.

Суддя

підпис

О.Д. Кононенко

Вусик Д.М.

вул. Шевченка, 7, кв. 8

м. Харків, 61103

05.02.2009 р.

Київський районний суд м. Харкова направляє на Вашу адресу копію ухвали суду до виконання.

Додаток: копія ухвали на 1 арк. в 1 пр.

Суддя

підпис

О.Д. Кононенко

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]