Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ukr_mova.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
763.9 Кб
Скачать

3. Умови матеріального забеспечення керівника

16. За виконання обов’язків передбачених цим контрактом, Керівнику нараховується заробітна плата за рахунок частки доходу, одержаного підприємством в результаті його господарської діяльності, виходячи з установлених Керівнику:

а) посадового окладу в розмірі 7 000 гривен;

б) премії в розмірі 20 відсотків нарахованої заробітної плати від посадового окладу. У разі допущення на підприємстві нещасного випадку зі смертельним наслідком з вини підприємствапремія Керівнику не нараховується;

в) доплати за інтенсивність праці в розмірі 30 відсотків посадового окладу;

г) надбавки за інтенсивність праці та особливий характер роботи в розмірі 20 відсотків від посадового окладу і фактично відпрацьованого часу;

ґ) у разі несвоєчасного виконання завдань, визначених контрактом, погіршення якості роботи надбавки скасовуються або зменшуються.

17. Крім того, Керівнику можуть виплачуватися:

а) винагорода за підсумками роботи за рік відповідно до чинного на підприємстві положення.

18. Керівникові надається щорічна оплачувана відпустка тривалістю 40 календарних днів. Оплата відпустки провадиться з урахуванням середньоденного заробітку, обчисленого в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. У разі відпустки Керівнику надається матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі його середньомісячного заробітку.

Керівник визначає час і порядок використання своєї щорічної відпустки (час початку та закінчення, поділу її на частини) за погодженням з органом управління майном.

19. У разі виходу Керівника на пенсію йому виплачується грошова допомога в розмірі трьох середньомісячних заробітних плат.

4. Відповідальність сторін. Вирішення спорів

20. У разі невиконання чи неналежного виконання обов’язків, передбачених цим контрактом, Сторони несуть відповідальність згідно з законодавством та цим контрактом.

21. Спори між сторонами вирішуються в порядку, встановленому законодавством.

5. Внесення змін і доповнень до контракту та його припинення

22. Внесення змін та доповнень до цього контракту здійснюється шляхом підписання додаткових угод.

23. Цей контракт припиняється:

а) після закінчення строку дії контракту;

б) за згодою сторін;

в) до закінчення строку дії контракту у випадках, передбачених пунктами 24 і 25 цього контракту;

г) з інших підстав, передбачених законодавством та цим контрактом

24. Керівник може бути звільнений з посади, а цей контракт розірваний з ініціативи Органу управління майном, у тому числі за пропозицією місцевого органу державної виконавчої влади до закінчення строку його дії:

а) у разі систематичного не виконання Керівником без поважних причин обов’язків, покладених на нього цим контрактом;

б) у разі одноразового грубого порушення Керівником законодавства чи обов’язків, передбачених контрактом, у результаті чого підприємство зазнало значних негативних наслідків (завдано збитків, виплачено штрафи тощо);

в) у разі невиконання підприємством зобов’язань перед бюджетом та Пенсійним фондом щодо сплати податків, зборів та обов'язкових платежів, страхових внесків, а також невиконання підприємством зобов'язань щодо виплати заробітної плати працівникам чи недотримання графіка погашення заборгованості із заробітної плати;

г) у разі неподання на затвердження Органу управління майном річного фінансового плану підприємства;

д) у разі несплати реструктурованої податкової заборгованості протягом трьох місяців при наявності вини керівника;

е) за поданням службових осіб органів державного нагляду за охороною праці у разі систематичних порушень вимог чинного законодавства з питань охорони праці;

є) у разі порушення порядку здійснення розрахунків в іноземній валюті;

ж) у разі допущення зростання обсягів простроченої кредиторської заборгованості;

з) коли у трьох звітних кварталах протягом календарного року спостерігається зростання обсягів дебіторської заборгованості підприємства, яке за загальним підсумком зазначених кварталів не супроводжується відповідним зростанням обсягів реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) підприємства;

и) у разі неподання Органу управління майном квартальної та річної фінансової звітності.

25. Керівник може за своєю ініціативою розірвати контракт до закінчення строку його дії:

а) у разі систематичного невиконання Органом управління майном своїх обов'язків за контрактом чи прийняття ним рішень, що обмежують чи порушують компетенцію та права Керівника, а також у разі втручання в його оперативно-розпорядницьку діяльність, яке може привести або вже привело до погіршення економічних результатів діяльності підприємства;

б) у разі його хвороби або інвалідності, які перешкоджають виконанню обов'язків за контрактом, та з інших поважних причин.

26. У разі дострокового припинення контракту з незалежних від Керівника причин йому виплачується компенсація в розмірі чотирьох середньомісячних заробітних плат.

27. За два місяці до закінчення строку дії контракту він може бути за угодою Сторін продовжений або укладений на новий чи інший термін.

28. Якщо розірвання контракту проводиться на підставах, встановлених у контракті, але не передбачених законодавством, про це зазначається в трудовій книжці Керівника з посиланням на п. 8 ч.І ст. 36 Кодексу законів про працю України.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]