Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ukr_mova.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
763.9 Кб
Скачать

III. Порядок ведення обліку і звітності

1. Прийом цінностей, ведення обліку і подання звітності про рух цінностей здійснюється в установленому порядку керівником колективу, а при тимчасовій відсутності останнього — членом колективу, визначеним власником.

Планові інвентаризації проводяться у строки, встановлені чинними правилами. Позапланові інвентаризації проводяться при зміні керівника колективу, коли з колективу вибуває більше 50 відсотків його членів, а також на вимогу одного або кількох членів колективу.

2. Звіти про рух і залишки цінностей підписуються керівником колективу та одним із його членів. Зміст звіту доводиться до всіх членів колективу.

IV. Відшкодування шкоди

1. Підставою для притягнення членів колективу до матеріальної відповідальності є матеріальна шкода, заподіяна розкраданням, нестачею, умисним знищенням або зіпсуванням матеріальних цінностей, а також їх знищенням або зіпсуванням через недбалість, що підтверджується інвентаризаційними документами.

2. Притягнення колективу до матеріальної відповідальності проводиться власником після ретельної перевірки причин утворення шкоди, з урахуванням письмових пояснень, поданих членами колективу, а в разі необхідності також висновків спеціалістів.

3. Члени колективу звільняються від відшкодування шкоди:

а) якщо буде встановлено, що шкода заподіяна не з їх вини;

б) якщо будуть встановлені конкретні винуватці заподіяної шкоди серед його членів.

4. Розмір шкоди, заподіяної колективом підприємству, визначається відповідно до чинного законодавства України про працю.

Порядок відшкодування шкоди регулюється законодавством України.

5. Заподіяна колективом шкода підприємству, яка підлягає відшкодуванню, розподіляється між членами цього колективу пропорційно місячній тарифній ставці (посадовому окладу) і фактично відпрацьованому часу за період від останньої інвентаризації до дня виявлення шкоди.

Договір набирає чинності 12 липня 2009 р. і діє протягом всього періоду роботи колективу з цінностями, переданими йому цим підприємством.

Договір укладено у двох примірниках, перший зберігається у Власника, другий – у Керівника колективу.

Підписи:

Власник

підпис

В.П. Івасенко

Керівник колективу, завідувач відділу "Товари для дому":

підпис

С.Н. Хоменко

Члени колективу:

підпис

М.І. Рева

 

підпис

Р.В. Хоіменко

 

підпис

М.П. Кулик

 

Контракт з керівником виконавчого органу відкритого акціонерного товариства "Барвінок"

м. Киїі

01 квітня 2009 р.

На підставі статуту та рішення Вищого органу відкритого акціонерного товариства (далі – Вищий орган товариства) в особі голови правління Марченка Андрія Степановича, з одного боку, і Миколайчука Федора Івановича (далі – Керівник), з другого боку, уклали цей контракт про таке:

Миколайчук Федір Іванович призначається на посаду керівника виконавчого органу відкритого акціонерного товариства "Барвінок".

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]