Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Паспорт архівного відділу.Бланк.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
25.11.2019
Размер:
84.48 Кб
Скачать

Облік документів наф

59. Інструкція з обліку документів: є, відсутня (підкреслити).

60. Основні та допоміжні облікові документи в архівному відділі: (зазначити)                                                                                                                                                                                                                                                            .

61. Фізичний стан облікових документів: потребує поліпшення, задовільний (підкреслити).

62. Описів справ            , у т. ч. в 1 прим.            , у 2 прим.            , у 3 прим.            , у 4 прим.            ; ведеться робота з удосконалення описів, забезпечення їх комплектності (підкреслити).

63. Зберігання облікових документів: у сховищах, відокремлено, в металевих шафах (підкреслити), інше (зазначити)                                                  .

64. Фондів на зберіганні                , з них: закритих                  фондів тих, що поповнюються                , фондів, документи яких ще не передавалися до державного архіву                фондів.

65. Знаходиться на зберіганні документів НАФ             справ, з них внесено до описів             справ; кінодокументів                , фотодокументів                , фонодокументів                , відеодокументів                .

66. Видань бібліотечного фонду                 найменувань у т. ч.                 архівознавчих,                 краєзнавчих,                 інших.  

67. Крайні дати документів НАФ                   роки.

68. Фондів, у яких є справи, строки передавання яких до державного архіву області минули                .

69. Справ, строки передавання яких до державного архіву минули               , їх крайні дати                               роки.

70. Невпорядкованих документів                 справ, зазначити фондову на­леж­­ність, причини приймання                                                                                    , у т. ч. неописаних                 справ, розсип документів                 аркушів, кг.

Формування наф

71. Включено до списків:

- юридичних осіб – джерел формування НАФ, які передають документи до архівного відділу                ;

- юридичних та фізичних осіб – джерел формування НАФ, які не передають документи до архівного відділу;

- фізичних осіб, які передають (або можуть передати) документи до архівного відділу                  ;

- юридичних осіб, в діяльності яких не утворюються документи НАФ       .

- потенційних джерел формування НАФ               .

72. Взято на облік приватних архівних зібрань                    .

73. За останні 5 років кількість джерел комплектування збільшилася на                установ або         %, зменшилася на                установ або         %.

74. В середньому щорічно (за останні 5 років) надходить на зберігання документів: постійного зберігання                    од. зб.; з особового складу                    од. зб.; фотодокументів                    од. зб.; фонодокументів                    од. зб.; відеодокументів                    од. обл.

75. Яка тенденція за останні 5 років щодо кількості документів постійного зберігання, що надходять на зберігання: збільшення на        %, зменшення на        %.

76. Ініціативне документування подій з історії району, міста:

створено архівним відділом, зібрано

традиційних (текстових) документів _________ ______

фотодокументів _________ ______

фонодокументів _________ ______

відеодокументів _________ ______ .

77. Джерел комплектування державного архіву області на території району, міста                       .

78. Дата останнього передавання документів до відповідного державного архіву                                                                       .

79. Наявність у фондоутворювачів секретних документів НАФ: є, відсутні (підкреслити), у скількох фондоутворювачів                                   .