Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
praktika2 (2).doc
Скачиваний:
78
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
522.75 Кб
Скачать

Миронівський м'ясопереробний завод « Легко »

8 лютого 2006 - День народження «Миронівського м'ясопереробного заводу« Легко ». Поява цього підприємства - результат співпраці двох лідерів: провідного українського виробника, флагмана птахівничої і харчової галузі, ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (ТМ «Легко!», ТМ «Наша Ряба», ТМ «Сертифікований Ангуc», ТМ «Фуа Гра», ТМ «Дружба народів», ТМ «Бащинський») і світового лідера у виробництві харчового обладнання для підготовки сировини, переробки і упаковки продуктів з м'яса - концерну СFS (Гоаландія).

СFS несе повну відповідальність за якість обладнання : встановлює машини , надає технічну підтримку , здійснює сервісне і гарантійне обслуговування.

 «Миронівський м'ясопереробний завод« Легко » пройшов сертифікацію і відповідає всім європейським стандартам. Це дозволяє виробляти продукцію як для внутрішнього ринку , так і на експорт.

Завод працює виключно на м'ясній сировині власного виробництва - (ОАО Миронівський хлібопродукт),яке доставляють охолодженому і замороженому стані.В структурі виробництва м'ясо птиці складає 75%, інше – свинина і яловичина. Спеції закупляють в Нідерландах, Німеччині, Англії.

ТМ «Легко ! » - Це готові страви з м'яса. Торгова марка об'єднує вироби з м'яса птиці , яловичини і свинини власного виробництва.

Унікальність продукту в тому , що його виробництво має замкнутий цикл , який дозволяє нашій компанії повністю контролювати якість сировини : від вирощування кормів до переробки м'яса.

На кожному етапі виробництва впроваджений контроль над якістю своєї продукції і витримуються санітарно -гігієнічні норми виробництва .

Продукція ТМ «Легко ! » Випускається в сучасній упаковці : лотки , вироблені

методом термоформаж , пакети ( flow pack ) .

Упаковка відповідає основним вимогам ринку : ексклюзивний дизайн , висока якість , безпеку при контакті з харчовими продуктами. А головне - гарантує належну якість продукції при дотриманні умов зберігання протягом усього терміну придатності.

Асортимент продукції оновлюється з урахуванням смаків наших споживачів. На сьогодні в асортименті ТМ "Легко! " є котлети і нагетси з різноманітними начинками , а також такі вишукані котлети як " По-київськи " і "Кордон Блю " .

Сьогодні продукцію « Миронівського м'ясопереробного заводу « Легко »можна придбати в національних торговельних мережах України .

Своєчасні поставки по всій Україні забезпечує власний автопарк , який налічує близько 40 спеціально обладнаних автомобілів « Mercedes» і « Scania ».

ТМ «Легко ! » - Це готові м'ясні продукти , які припали до смаку тисячам українських поціновувачів смачної їжі.

Популярність ТМ «Легко ! » Зростає з кожним днем , адже готові м'ясні страви мають чудовий смак і допомагають більше часу проводити з рідними та близькими.

Асортимент ТМ "Легко! " представлений наступною продукцією :

  • Котлета "По-київськи "

  • Котлета « Кордон Блю »

  • Нагетси

  • Нагетси з шинкою

  • Нагетси з сиром

  • Нагетси з сиром і грибами

  • Шніцель курячий

  • Котлета домашня

  • Котлета з грибами і сиром

  • Курячий попкорн з гавайським перцем

  • Курячий попкорн з петрушкою і лимоном

  • Курячий попкорн з часником

Нагороди

Завдяки вмілому використанню новітніх технологій виробництва , технологам Миронівського МПЗ « Легко» вдалося створити неповторний смак , властивий тільки виробам ТМ « Легко» , висока якість яких здатне задовольнити найвибагливішого покупця , що підтверджується численними нагородами.

«Сто кращих товарів України 2006 - 2007р.р . » В номінації «Продовольчі товари» в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції .

«Бренд року України » в категорії «Продукти швидкого приготування» в 2007 році.

«Кращий вітчизняний товар 2009 року» в номінації «Виробництво харчових напівфабрикатів і продуктів швидкого приготування» в рамках Всеукраїнського конкурсу-виставки на Загальнодержавної виставкової акції «Барвиста

Україна ».

Сертифікати

МПЗ «Легко», за результатами планового аудиту, підтвердив відповідність вимогам міжнародних стандартів харчової безпеки ISO 22000:2005 та якості ISO9001:2000. Стандарт підтвердила група міжнародних експертів-аудиторів компанії SGS (Швейцарія) - світового лідера в галузі інспекції та сертифікаційних послуг. Експерти схвалили діяльність підприємства і оцінили МПЗ «Легко» самої високої оцінкою. Подібна сертифікаційна система є свідченням того, що у виробника створені всі необхідні умови для стабільного випуску якісної та безпечної продукції. Сертифікованому підприємству необхідно постійно підтримувати право на сертифікат, тому що в разі порушення встановлених правил воно може бути позбавлена його. Як підприємство, яке виготовляє готовий до вживання продукт, МПЗ «Легко» повинен підтверджувати діючу систему управління і проходити перевірку кожні півроку.

Продукція торгової марки «Легко!» Пройшла експертизу якості в Українському науково-дослідному інституті і отримала знак «Схвалено Українським НДІ харчування МОЗ України».

Таким чином, «Миронівський м'ясопереробний завод« Легко »підтвердив гарантію якості сировини і продукції для своїх покупців!

Контакти: 

08800, Україна, Київська обл.,

м.Миронівка, вул. Фрунзе,12

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]