Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
отчет практика 2011-2012.docx
Скачиваний:
297
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
146.75 Кб
Скачать

Висновок

Отже, під час проходження практики на ДП ПАТ “Київхліб” Хлібокомбінат №11 я ознайомилась з роботою даного підприємства в цілому та з роботою і принципом організації управління підприємством. Під час проходження практики я ретельно збирала інформацію про роботу підприємства, яка мені була необхідна для написання даного звіту по практиці.

Хлібокомбінат №11 це приклад налагодженої роботи персоналу, застосування новітніх технологій. Він забезпечує споживачів смачними, корисними, безпечними хлібобулочними та кондитерськими виробами. ДП ПАТ “Київхліб” “Хлібокомбінат №11” – стратегічно зорієнтоване підприємство європейського рівня, здатне постійно розвиватись і удосконалюватися задля власного благополуччя та благополуччя суспільства.

Успішну діяльність підприємства відмічено багатьма дипломами, продукція хлібокомбінату неодноразово нагороджувалася медалями за якість, дизайн. Так наприклад у 2004 році ДП ПАТ "Київхліб" "Хлібокомбінат №11"отримав диплом переможця Всеукраїнського конкурсу якості продукції "100 кращих товарів України" у номінації "Продовольчі товари". Дипломами фіналістів Всеукраїнського конкурсу якості були удостоєні печиво "Цитрусовий смак", батони "Нива", калачі українські. У квітні 2004 року знак "Київська якість" отримали хліб пшеничний київський та печиво "Оболонська суміш". Хлібокомбінат №11 нагороджений пам'ятним знаком "Лідер харчової та переробної промисловості України 2004 р."

На території комбінату функціонує повний комплекс по забезпеченню безперебійної діяльності підприємства, що створює для підприємства хороший імідж.

За роки співпраці підприємства з партнерами воно зуміло не лише налагодити тісну співпрацю, створити коло постійних замовників, але і бути лише одним підприємством в ПАТ “Київхліб”, що веде таку активну виробничу діяльність.

За час існування заводу в нестабільному економічному середовищі управлінський персонал зміг вивести підприємство на належний йому рівень; підняти рентабельність, прибутковість; завоювати довіру та авторитет споживачів; залучити до співпраці відповідальних постачальників сировини та допоміжних матеріалів; розвинути зовнішньоекономічну діяльність.

Вміле керування підприємством, впровадження нових технологій виробництва продукції, удосконалення праці, ведення інноваційної політики на кожному робочому місці приведуть підприємство до успіху і визнання.

Список використаної літератури

  1. Васильков В.Г. Організація виробництва: Навч. посіб. - К.: КНЕУ, 2003. - 524 с.

  2. Єгупов Ю.А. Організація виробництва на промисловому підприємстві. - К.: Центр навчальної літератури, 2005. - 488 с.

  3. Іванова В.В. Планування діяльності підприємства: Навч. посіб. - К.: Центр навч. літ-ри, 2006. - 472 с.

  4. Івахненко В. М. Курс економічного аналізу: Навч. посібник.- 3-є вид., перероб. і доп.- К.: Знання-Прес, 2002.- 190 с.

  5. Кузьмін О.Є., Мельник О.Г. Основи менеджменту: Підручник. — К.:

  6. Мостенська Т.Л., Новак В.О., Луцький М.Г., Міненко М.А. Менеджмент: Підручник. - К.: Сузір'я, 2007. - 692 с.

  7. МостенськаТ.Л. Основи маркетингу:Навч. посіб.-К.: Кондор, 2005.-240 с.

  8. Нємцов В.Д., Довгань Л.Є. Стратегічний менеджмент. - К.: TOB «УВПК2 Екс об», 2006.-560 с.

  9. Сердюк О.Д. Теорія і практика менеджменту: Навч. посіб. К.: Професіонал. – 2004. – 432 с.

  10. Тарасюк Г.М., Шваб Л.І. Планування діяльності підприємства: Навч. посіб.— 2-е вид. — К.: Каравела, 2005.- 312 с.

  11. Ткаченко Н, М. Бухгалтерський Фінансовий облік. Підручник.-Київ Алерта 2008.- 901с.

  12. Цал-Цалко Ю.С. Витрати підприємства: Навч. посібник. — К.: ЦУЛ, 2007. - 656 с.

  13. Цимбалюк Л.Г., Скригун Н.П. Управління витратами на підприємствах харчової промисловості. Наук. Метод. Посібник. - К.: Видавничий дім «Корпорація», 2006 - 154 с.

  14. Чернелевський Л.М., Михайленко О.В. Техніко-економічний аналіз господарської діяльності підприємств харчової промисловості. - К.: НУХТ, 2001.-304 с.