Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Стажировка 4 курс ФПФПКМ 13-14.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
414.72 Кб
Скачать

6. Керівники стажування

від ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка мають право:

    1. Здійснювати контроль за організацією та проходженням стажування курсантами в органах та підрозділах внутрішніх справ та отримувати витяги з наказів про його організацію.

    2. Погоджувати індивідуальні плани стажування, перевіряти ведення щоденників і надавати вказівки про внесення в них змін і доповнень до них.

    3. Виявляти недоліки в організації стажування та вносити пропозиції керівництву ОВС щодо їх усунення.

    4. Вивчати умови організації та проведення стажування курсантів, бути присутнім при проведенні інструктажів та доведення до їх відома заходів безпеки, спостерігати виконання ними практичних заходів.

    5. Брати участь у підведенні підсумків несення служби (виконання практичних заходів) курсантами.

    6. Вносити пропозиції керівництву відповідних ОВС щодо заохочення керівників практики з числа працівників ОВС.

    7. Отримувати інформацію у відповідних ОВС України про роботу молодих фахівців-випускників ЛДУВС імені Е.О. Дідоренка.

7. Керівники овс зобов’язані:

7.1. Визначити конкретні підрозділи і служби за напрямом, де курсанти будуть проходити стажування, створити належні умови для його проведення.

7.2. Призначити наказом безпосередніх керівників стажування з числа найбільш досвідчених співробітників, рекомендованих керівництвом підрозділу, у якому планується проведення стажування. Цим же наказом закріпити курсантів за керівниками стажування (не більше двох курсантів за одним працівником).

7.3. Забезпечити своєчасне інформування керівників підрозділів, до яких курсанти розподілені для проходження стажування, про його терміни, мету та порядок організації і проведення.

7.4. Організувати своєчасне оформлення і видачу курсантам на період стажування вкладишів до службового посвідчення, що підтверджують виконання ними службових обов’язків на конкретній посаді.

7.5. Організувати проведення вхідного/вихідного контролю знань курсантів до початку стажування та перед захистом згідно з переліком питань, які мають бути включені до програми стажування.

    1. Здійснювати постійний контроль за організацією та проведенням стажуванням, готувати пропозиції щодо його вдосконалення; підводити підсумки та аналізувати результати стажування з обов’язковим виставленням загальної оцінки. Копії підсумкових матеріалів направляти до ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка.

    2. Вжити заходів щодо забезпечення належних умов праці та побуту курсантів під час проходження стажування.

    3. Припинити проходження стажування та відрядити курсанта до ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка (з письмовим повідомленням ВНЗ) у разі систематичного невиконання ним індивідуального плану, недбалого ставлення до виконання службових обов’язків або грубого порушення службової дисципліни.

    4. Забороняється залучати курсантів до завдань, не передбачених програмою стажування та виконання яких пов’язане з ризиком для життя і здоров’я або може призвести до неправомірних дій через їх недостатню фахову підготовленість.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]