Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_sp_mag.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
18.02.2016
Размер:
443.9 Кб
Скачать

3.4. Додатки

Додатки слід оформлювати як продовження роботи в порядку появи посилань на них. На сторінці вгорі посередині пишеться слово „Додаток” та його позначення. Для позначення додатка використовуються послідовно прописні літери українського алфавіту, за винятком Ґ, Е, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь. На наступному рядку посередині розміщується заголовок додатка.

Додатки повинні мати загальну з роботою наскрізну нумерацію сторінок. Таблиці й ілюстрації, наявні в додатку, слід нумерувати в межах кожного додатка, наприклад „Таблиця В.2” (друга таблиця додатку В).

4. Рецензування дипломної/магістерської роботи

Студент-випускник повинен додати до роботи лист про впровадження результатів дослідження або довідку з бази практики, завірений печаткою. Цей лист має свідчити про достовірність наведеної в роботі інформації, правдивість фактичних даних. У ньому повинні бути підтверджено практична значущість роботи та можливості і перспективи впровадження запропонованих рекомендацій.

На завершену роботу науковий керівник дає стислий відгук, в якому дає оцінку якості виконання самої роботи i праці студента над нею та робить висновок щодо можливості допуску дипломної/магістерської роботи до захисту в ДЕК.

Зброшурована у твердій палітурці завершена робота подається студентом завідувачу кафедри, який не пізніше ніж за п’ять днів до захисту приймає рішення щодо дозволу до захисту. Якщо завідувач кафедри вважає за неможливе допустити дипломну, магістерську роботу до захисту через її незадовільну якість, це питання виноситься на засідання кафедри за участю наукового керівника. Обговорення оформлюється протоколом i подається на затвердження послідовно декану факультету i ректору університету.

Дипломна/магістерська робота реєструється на кафедрі i направляється на зовнішню рецензію.

Зовнішніми рецензентами можуть бути провідні спеціалісти, які працюють на підприємствах, у наукових установах, викладачі інших вищих навчальних закладів.

Зовнішня рецензія надається у письмовому вигляді, не пізніше ніж за три дні до захисту, в довільній формі i має містити такі складові:

- висновки щодо актуальності обраної теми, практичної значущості виконаної дипломної, магістерської роботи;

- характеристику повноти завдання щодо розкриття теми дипломної, магістерської роботи відповідності змісту роботи до завдання;

- висновки щодо використання в роботі сучасних методів дослідження, методичних підходів до удосконалення діяльності підприємства згідно з напрямком теми дипломної, магістерської роботи;

- оцінку конкретних пропозицій, рекомендацій щодо удосконалення управління певними аспектами діяльності, підвищення його ефективності;

- оцінку загальних вражень від дипломної, магістерської роботи (оформлення, стиль i грамотність викладення тощо);

- iншi питання на розсуд рецензента;

- висновок рецензента про вiдповiднiсть якості виконаної дипломної, магістерської роботи вимогам, що висуваються до таких робіт; про можливість допущення її до захисту i, за бажанням, може бути висловлено зауваження та думку про оцінку роботи за 5-бальною системою: „відмінно”, „добре”, „задовільно”, „незадовільно”.

Рецензент має підписатися із зазначенням свого прізвища, ім’я та по-батькові, місця роботи, посаду, яку займає, i завірити свій підпис.

Для підготовки студента до пояснень у зв’язку з можливими зауваженнями рецензента йому надається можливість ознайомитися з рецензією до захисту роботи на засіданні ДЕК.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]