Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_sp_mag.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
18.02.2016
Размер:
443.9 Кб
Скачать

3. Вимоги до оформлення дипломних/магістерських робіт

3.1. Основна частина

Дипломна/магістерськаробота повинна бути надрукованадержавною мовою (науковим стилем без орфографічних та синтаксичних помилок) за допомогою комп’ютера з однієї сторони білого аркуша паперу формату А4 (210×297) шрифтомTimesNewRoman, розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом до тридцяти рядків на сторінці.

Обсяг дипломноїроботи − 90-110 сторінок друкарського тексту.

Обсяг магістерськоїроботи – 100-120 сторінок друкарського тексту.

Текст роботи необхідно друкувати, залишаючи поля таких розмірів: з лівого боку − не менше 30 мм; з правого − не менше 15 мм; зверху − не менше 20 мм; знизу − не менше 20 мм.

Дипломна/магістерська робота повинна бути зброшурована у твердій палітурці. Роботу краще друкувати не менш, ніж в двох екземплярах (один − на кафедру (архів), другий − залишається у автора). Якщо друкується тільки один варіант, а інші ксерокопіюються, то переплітається та здається на кафедру оригінал (ксерокопії до захисту не допускаються).

На момент подання роботи на кафедру до внутрішньої сторінки обкладинки студент приклеює конверт для розміщення супроводжувальних документів (лист-замовлення, лист про впровадження результатів роботи, зовнішня рецензія).

Студент несе повну відповідальність за якість змісту та оформлення тексту роботи, а також за точність емпіричних даних та правильність їх статистичної обробки та аналізу. На останній сторінці практичних рекомендацій студент повинен поставити свій особистий підпис.

Матеріал випускної роботи слід подати у такій послідовності:

  • титульна сторінка;

  • бланк завдання;

  • бланк відгуку наукового керівника;

  • реферат;

  • зміст;

  • вступ;

  • основна частина;

  • висновки;

  • практичні рекомендації;

  • список використаної літератури;

  • додатки.

Бланк зовнішньої рецензіївкладається у окремий конверт, приклеєний у кінці роботи з внутрішнього боку твердої обкладинки.

Увага!Для впорядкування надання документів, підтверджуючих майбутнє працевлаштування, випускникам-бюджетнікам, необхідно представити лист, оформлений за зразком (див. додаток М), який, як і зовнішня рецензія, вкладається у конверт у кінці роботи з внутрішнього боку твердої обкладинки. Без цього листа випускник-бюджетнік освітньо-кваліфікаційних рівнів "магістр" та "спеціаліст"не отримаєдиплом про присвоєння відповідної кваліфікації.

Титульну сторінку, завдання на дипломну/магістерську роботу, відгук, реферат і зміст − не нумерують. На інших, номер проставляють у правому верхньому кутку сторінки арабськими цифрами без крапки наприкінці.

Заголовки структурних частин роботи: „ЗМІСТ”, „ВСТУП”, „РОЗДІЛ”, „ВИСНОВКИ”, „СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ”, „ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ”, „ДОДАТКИ” − друкуються великими літерами по центру сторінки. Заголовки підрозділів друкуються маленькими літерами (крім першої великої) з абзацу. Крапка в кінці заголовка не ставиться. Відстань між заголовком розділу та заголовком підрозділу дорівнює два інтервали основного тексту. Відстань між заголовком підрозділу та основним текстом дорівнюєодин інтервал основного тексту.

Кожну структурну частину (новий розділ) дипломної/магістерської роботи слід починати з нової сторінки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]