Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичні вказівки_3 змістовний модуль.docx
Скачиваний:
19
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
1.35 Mб
Скачать

Варіант №6

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Асортимент морозива» звіт «Енергетична цінність морозива». У звіті необхідно виконати угрупування даних по групах морозива. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: назва морозива, маса, білки, жири, вуглеводи, калорійність.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Асортимент морозива» звіт «Інформація для покупців». У звіті необхідно виконати угрупування даних по групах морозива. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: назва морозива, маса, білки, жири, вуглеводи, калорійність. Підсумкові значення для кожної групи повинні містити середню калорійність.

Варіант №7

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Борщі і супи» звіт «Витрати продуктів на борщі і супи». У звіті необхідно виконати угрупування даних по найменуваннях страв. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: найменування продукту, нетто продукту г. Підсумкові значення по найменуваннях блюд і по звіту в цілому повинні містити загальну вагу продуктів.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Рецептури перших блюд» звіт «Звіт про калорійність страв». У звіті необхідно виконати угрупування даних по назвах груп, а усередині по найменуваннях страв. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: найменування продукту, калорійність 100 г продукту, нетто продукту г, калорійність продукту. Підсумкові значення по найменуваннях страв повинні містити калорійність кожного страви.

Варіант №8

  1. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Підсумки інвентаризації» звіт «Звіт про інвентаризацію». У звіті необхідно виконати угрупування даних по групах сировини, а усередині по одиницях виміру. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: найменування сировини, норматив запасу, фактична кількість, відхилення. Підсумкові значення по одиницях виміру повинні містити загальні суми за показниками: норматив запасу, фактична кількість, відхилення.

  2. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Крупи і мука» звіт «Фактична кількість крупи і муки». У звіті необхідно виконати угрупування даних по групах сировини. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: найменування сировини, фактична кількість, ціна, вартість. Підсумкові значення по групах сировини і по звіту в цілому повинні містити загальну вартість фактичної наявності сировини.

Варіант №9

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Закупівля в січні» звіт «Заборгованість за січень». У звіті необхідно виконати угрупування даних по постачальниках. У інформаційних рядках повинна міститися інформація: дата, назва устаткування, ціна, кількість, вартість. Підсумкові значення по постачальниках і по звіту в цілому повинні містити загальні вартості закупівлі.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Вартість закупівлі» звіт «Звіт про закупівлю устаткування». У звіті необхідно виконати угрупування даних по виду устаткування. У інформаційних рядках необхідно вивести дату, назву устаткування, найменування постачальника, ціну, кількість, вартість. Підсумкові значення по виду устаткування і по звіту в цілому повинні містити загальну кількість і загальну вартість закупівлі.