Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичні вказівки_3 змістовний модуль.docx
Скачиваний:
19
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
1.35 Mб
Скачать

Варіант №10

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Склад салатів» звіт «Вага салатів». У звіті необхідно виконати угрупування даних по назвах салатів. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: найменування продукту, вага г. Підсумкові значення по назвах салатів і по звіту в цілому повинні містити загальну вагу продуктів.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Вартість продуктів» звіт «Звіт про собівартість салатів». У звіті необхідно виконати угрупування даних по назвах салатів. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: найменування продукту, вага г, вартість продукту. Підсумкові значення по назвах салатів повинні містити собівартість кожного салату.

Варіант №11

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Хлібобулочна і кондитерська продукція» звіт «Звіт про випуск продукції». У звіті необхідно виконати угрупування даних по підрозділах. У інформаційних рядках необхідно вивести найменування продукції, одиницю виміру, кількість за планом, кількість за фактом, відхилення. Підсумкові значення по підрозділах і по звіту в цілому повинні містити загальні суми за наступними показниками: кількість за планом, кількість за фактом, відхилення.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Виконання плану» звіт «Звіт про виконання плану». У звіті необхідно виконати угрупування даних по підрозділах. У інформаційних рядках необхідно вивести найменування продукції, ціну, одиницю виміру, кількість за планом, кількість за фактом, вартість за планом, вартість за фактом, відхилення за вартістю. Підсумкові значення по підрозділах і по звіту в цілому повинні містити загальні суми за наступними показниками: вартість за планом, вартість за фактом, відхилення за вартістю.

Варіант №12

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Покупка в березні» звіт «Звіт про покупку спецодягу в березні». У звіті необхідно виконати угрупування даних по тканинах. У інформаційних рядках необхідно вивести дату, найменування підприємства, назва спецодягу, ціна, кількість, вартість. Підсумкові значення по тканинах і по звіту в цілому повинні містити загальну кількість і загальну вартість закупівлі.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Вартість спецодягу» звіт «Звіт про покупку спецодягу». У звіті необхідно виконати угрупування даних по місяцях, а усередині по найменуваннях підприємств. У інформаційних рядках необхідно вивести № рахунку, дата, назва спецодягу, тканина, ціна, кількість, вартість. Підсумкові значення по місяцях, по найменуваннях підприємств і по звіту в цілому повинні містити загальну кількість і загальну вартість закупівлі.

Варіант №13

  1. За допомогою майстра звітів створити на основі запиту «Дріжджове тісто» звіт «Витрата сировини на дріжджове тісто». У звіті необхідно виконати угрупування даних по назвах напівфабрикатів. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: найменування сировини, вага сировини г. Підсумкові значення по назвах напівфабрикатів і по звіту в цілому повинні містити загальну вагу сировини, що витрачається.

  2. За допомогою конструктора створити на основі запиту «Вартість сировини» звіт «Собівартість напівфабрикатів». У звіті необхідно виконати угрупування даних по назвах напівфабрикатів. У інформаційних рядках необхідно вивести інформацію: найменування сировини, вага сировини г, вартість сировини. Підсумкові значення по назвах напівфабрикатів повинні містити собівартість кожного напівфабрикату.