Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
KNIGA_EKONOMIChNIJ_ANALIZ.docx
Скачиваний:
135
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
751.78 Кб
Скачать

4. Оформлення випускної роботи

Випускна робота має бути написана від руки чітким розбірливим почерком, без виправлень, або виконана у вигляді машинописного тексту чи комп’ютерного набору, на одному боці аркуша білого паперу.

Рукопис текстової частини випускної роботи слід писати чорнилом (пастою) одного кольору (чорною, синьою, фіолетовою) за винятком титульного аркуша, таблиць, формул, для яких застосовується тільки чорний колір.

У машинописному варіанті на сторінці передбачається не більше 28—30 рядків по 57—60 знаків у кожному.

Робота починається з титульного аркуша, який виконується за формою, наведеною в додатку 4.

За титульним аркушем послідовно розташовуються завдання, реферат, відгук наукового керівника на випускну роботу. Зовнішня рецензія і документи про впровадження розробок у виробництво можуть включатися в роботу за бажанням випускника. Потім наводиться зміст роботи, в якому зазначаються початкові сторінки кожного розділу й підрозділу. Їх назви у змісті й тексті випускної роботи мають бути тотожніми.

Вступ, основні розділи й висновки, які розміщуються у вказаній послідовності, починаються кожний із нової сторінки.

Список використаної літератури слід подавати в такій послі- довності:

  1. Законодавчі акти та постанови Уряду України.

  2. Інституції, нормативні акти міністерств і відомств.

  3. Доповіді, виступи керівників держави.

  4. Спеціальна література — підручники, монографії, брошури, статті (в алфавітному порядку авторів).

  5. Спеціальні журнали, періодичні видання (додаток 10).

Використані джерела необхідно вказувати в квадратних дужках після відповідного посилання (порядковий номер джерела у списку використаної літератури та через кому номер сторінки).

Додатки до роботи містять звітність та обліково-аналітичні документи (первинні документи, облікові реєстри та аналітичні таблиці), а також інформацію про об’єкт дослідження. На кожному документі проставляється слово «додаток» («продовження додатка») та його порядковий номер.

Під час написання текстової частини використовується достовірна облікова інформація базового підприємства (установи). Представлений цифровий матеріал має нести правдиву та об’єктивну інформацію про фінансове становище й результати господарської діяльності.

Важливо подачу інформації забезпечити в порівнянних одиницях. Слід зазначити, що порівняння даних передбачає відносну стабільність у методиці відображення окремих господарських операцій протягом року.

Необхідно, щоб форма викладення матеріалу, поняття, які аналізуються, використані бази інформації відображали суть питання в темі випускної роботи, були чіткими і не мали зайвих деталей.

5. Підготовка відгуку і допуск до захисту випускної роботи

Закінчену випускну роботу виконавець подає науковому керівникові для перевірки і підготовки відгуку на неї. Після того як науковий керівник перевірив роботу і зазначив, що, на його думку, робота готова до захисту перед Державною екзаменаційною комісією, він рекомендує її до захисту і зазначає це в кінці відгуку.

Рішення про допуск до захисту перед Державною екзаменаційною комісією приймається на засіданні кафедри або завідувачем кафедри за наявності оформленої належним чином випускної роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]