Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
prakt_kt.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
147.97 Кб
Скачать

3.4. Календарний графік проходження практики

п/п

Назва заходу

Термін

виконання

1

Оформлення перепусток

1 день

2

Інструктаж з техніки безпеки та охорони праці

1 день

3

Навчальні заняття та екскурсії

3 дні

4

Виконання виробничих завдань на робочих місцях

3 тижні

5

Виконання індивідуального завдання

1 тиждень

6

Оформлення письмового звіту по практиці

1 тиждень

7

Здача заліку по практиці на підприємстві

1 день

4. Форми та методи контролю

Керівник практики від університету разом з керівником практики від підприємства вибирає та встановлює робочі місця стажування, затверд­жує індивідуальні завдання, складає графік проходження практики, кон­сультує студентів з усіх питань програми, контролює якість та своєчасність виконання поставлених перед студентом завдань, періодично перевіряє щоденники та звіти, складає план проведення лекцій та екскурсій.

Під час перебування на конструкторсько-технологічній практиці студенти дотримуються правил внутрішнього розпорядку підприємства, включаючи табельний облік.

Кожний студент під час проходження практики веде щоденник, в якому записується виконана за день робота. В цьому щоденнику керівник практики від підприємства робить свої зауваження про роботу студента.

Крім щоденника, студент систематично, з першого дня практики, готує технічний звіт про виконання програми практики та індивідуального завдання і подає його на перевірку керівникові практики.

Наприкінці останнього тижня практики студент здає щоденник і остаточно оформлений звіт керівникові практики для перевірки. Керівник практики від підприємства перевіряє та підписує звіт, дає в щоденнику оцінку роботи студента на практиці.

Звіт по практиці захищається перед комісією, в склад якої входять керівники практики від університету та підприємства, а також один із провідних викладачів кафедри. При поверненні в університет студент здає технічний звіт та щоденник на кафедру. Без подання щоденника, заповненого та завіреного керівником практики від підприємства, практика студенту не зараховується.

Якщо студент не виконав програму практики або отримав незадовільну оцінку при захисті звіту по практиці, він направляється повторно для проходження практики під час канікул за власний рахунок.

У випадку запізнення на практику або порушення трудової дисципліни, керівник має право усунути студента від проходження практики та направити його для вирішення питання у розпорядження декана факультету.

5. Вимоги до звіту

Упродовж практики студент-практикант складає письмовий звіт обсягом 40...60 сторінок тексту та додатків (технологічні карти, схеми тощо) і здає його керівнику від університету одночасно з щоденником, підписаним керівником практики від підприємства.

Зміст звіту включає такі розділи:

1. Історія, структура і перспективи розвитку заводу (3...5 с.).

Тут варто навести стислу історичну довідку про завод, розглянути схему керування заводом, коротко описати завод у цілому (призначення цехів і відділів головного конструктора, головного технолога, головного механіка тощо), перспективи розвитку підприємства. Окремими розділами висвітлюються питання організації й економіки підприємства, цеху та дільниці.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]