Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВСТУП.docx
Скачиваний:
15
Добавлен:
27.02.2016
Размер:
188.91 Кб
Скачать

Висновки

При виконанні цієї курсової роботи було повторено навички складання геологічної записки з виділенням та характеристикою важливих рис геологічної будови родовища, умов залягання вугільних пластів, що визначають вибір технології та найбільш раціональної системи розробки на прикладі ділянки шахтного поля Боково-Хрустального вугленосного району.

Було закріплено знання та практичні навички з геологічних дисциплін, які здобуті на лекціях та практичних заняттях, а також отримано можливість навчитися самостійно аналізувати таблиці, текстовий матеріал і виконувати необхідні графічні документації.

У курсовій роботі розглянуто питання охорони навколишнього середовища та вплив на нього гірничого виробництва.

Джерела інформації

1. Ершов В.В. и др. «Геология и разведка месторождений полезных ископаемых» - М: Недра, 1989.

2. Миронов К.В. Справочник геолога-угольщика-М: Недра, 1991.

3. Рязанцева Н.А., Лубочников А.М. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Родовища корисних копалин та гірничопромислова геологія» (для студентів спеціальностей 0902 (РКК) і (ОПГ)) - Красноармійськ, КФ ДонНТУ, 2004.- 28стор.

4. Рязанцева Н.А., Лубочников А.М. Методичні вказівки до практичних занять з курсу «Родовища корисних копалин та їх розвідка» - Красноармійськ, КФ ДонНТУ, 2004.- 50стор.