Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Готово практика.docx
Скачиваний:
22
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
145.09 Кб
Скачать

Висновки

В ході педагогічної практики було прослухано заняття з дисципліни: «Банківські операції» в Вінницькому технічному коледжі з метою здобути реальний досвід по викладанню економічного предмету для студентів, засвідчено високий професіоналізм викладача та зроблено висновки стосовно проведення власних уроків.

Студентам було запропоновано матеріал з дисципліни «Банківські операції» і викладено його протягом двох занять-лекцій, практичних так контрольних занять . В ході яких широко використовувавсь вільний обмін думками. Мета даних уроків: формування економічного світогляду; ознайомлення і засвоєння основних категорій, понять та сутності таких тем як: «Банківське кредитування як основа діяльності банку» і «Інвестиційна діяльність банків».

Було проведено дослідження одного із студентів групи, тобто написання його характеристики, досліджено успішність в групі, а також проведено характеристику групи.

Після відвіданих занять та проведених мною різної форми занять було написано аналіз з кожного виду робіт.

В цілому проходження педагогічної практики засвідчує наявність певного досвіду у викладанні у вищих навчальних закладах, а також співпрацювати з студентами.