Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
12.doc
Скачиваний:
27
Добавлен:
25.11.2018
Размер:
276.99 Кб
Скачать

Тема 1. Товари із пластмас.

Класифікація та характеристика споживчих властивостей товарів із пластмас. Чинники виробництва, які впливають на них. Інші чинники, які впливають на споживчі властивості товарів із пластмас. Класифікація та характеристика асортименту виробів із пластмас та господарських товарів із пластмас. Вимоги до якості виробів із пластмас. Дефекти виробів із пластмас. Перевірка та оцінка якості господарських товарів із пластмас.

Тема 2. Хімічнопобутові товари.

Роль хімічних побутових товарів в побуті. Класифікація товарів побутової хімії. Споживчі властивості клеїв, миючих засобів. Класифікація та характеристика асортименту клеїв, миючих засобів. Загальна характеристика та класифікація лакофарбових товарів. Класифікація та характеристика споживчих властивостей лакофарбових товарів (оліфи, лаки, фарби, емалі).

Тема 3. Силікатні і керамічні товари.

Споживчі властивості склопосуду. Сировинні матеріали та їх вплив

на споживчі властивості. Основні види скла, їх властивості. Формування склопосуду та його вплив на споживчі властивості. Декорування склопосуду, асортимент. Особливості складу та споживчих властивостей різних видів кераміки. Основні стадії виробництва керамічних виробів. Декорування керамічного посуду, асортимент.

Тема 4. Металогосподарські товари.

Стан і перспективи виробництва та споживання МГТ на Україні. Розширення та удосконалення структури асортименту МГТ. Класифікація МГТ. Загальна характеристика споживчих властивостей МГТ. Споживчі властивості металевого посуду, формування вимог до нього. Класифікація металевого посуду. Характеристика асортименту металевого посуду. Закономірності розвитку та нове в асортименті металевого посуду. Вимоги до ножових виробів, їх споживчі властивості. Матеріали, які використовують для виготовлення ножових виробів, особливості виробництва обробки та декорування. Класифікація та характеристика асортименту, вимоги до якості ножових виробів. Ножиці: класифікація, характеристика асортименту, вимоги до якості. Столові прибори: матеріали, які застосовують для їх виготовлення, особливості виробництва та декору. Класифікація, характеристика асортименту та вимоги до якості столових приборів. Прилади для вікон і дверей. Матеріали, які використовуються для їх виготовлення, особливості їх виробництва і декорування. Вимоги до них. Класифікація, характеристика асортименту приладів для вікон та дверей. Кріпильні вироби, вимоги до їх якості. Класифікація і характеристика асортименту нагрівальних і освітлювальних приладів. Загальні вимоги до інструментальних товарів, їх споживчі властивості. Класифікація, характеристика асортименту інструментів для обробки деревини. Класифікація, характеристика асортименту інструментів для обробки металів.

Тема 5. Електропобутові товари.

Проводи і шнури, їх призначення, характеристика матеріалів, які застосовують для їх виготовлення. Класифікація, характеристика асортименту, маркування, вимоги до якості. Електроустановчі вироби. Класифікація, асортимент, вимоги до якості. Побутові світильники. Види електричного нагріву, типи електронагрівачів, види регулювання нагріву. Класифікація нагрівальних приладів за призначенням, характеристика їх асортименту, споживчих властивостей. Вимоги до якості нагрівальних електроприладів, фактори, які впливають на ціну цих виробів. Значення холоду для зберігання продуктів. Принципи роботи холодильників. Класифікація холодильників. Компресійні холодильники. Типи холодильників, їх властивості і технічні показники, характеристика асортименту. Абсорбційно-дифузійні холодильники, типи, їх властивості, технічні показники, характеристика асортименту. Споживчі властивості якості, вимоги до якості. Побутові пральні машини, їх класифікація, основне конструктивне виконання, характеристика асортименту. Напрямки вдосконалення асортименту пральних машин, їх споживчих властивостей. Вимоги до якості. Пилососи, принцип дії. Конструкції основних вузлів. Класифікація пилососів. Характеристика асортименту пилососів різних груп. Вимоги до якості, напрямки вдосконалення конструкції і асортименту побутових машин для прибирання приміщень. Машини для механізації кухонних робіт і підтримання мікроклімату в приміщенні.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]