Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка акт фп 2012 чисто.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
679.42 Кб
Скачать

Додатковий список рекомендованих джерел:

  1. Про затвердження Порядку погодження залучення державними підприємствами, у тому числі господарськими товариствами (крім банків), у статутному капіталі яких 50 та більше відсотків акцій (часток, паїв) належать державі, кредитів (позик), надання гарантій або поруки за такими зобов'язаннями: Постанова Кабінету Міністрів України від 15 червня 2011 р. № 809.

  2. Про затвердження Порядку визначення розміру та виду майнового забезпечення під час надання кредитів (позик), залучених державою або під державні гарантії: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 460

  3. Про затвердження Порядку продажу прав вимоги погашення простроченої більше ніж на три роки заборгованості перед державою за кредитами (позиками), залученими державою або під державні гарантії, та кредитами з бюджету: Постанова Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 402

  4. Про затвердження Порядку встановлення розміру плати за надання кредитів (позик), залучених державою, або державних гарантий: Постанова Кабінету Міністрів України від 17 березня 2011 р. № 256.

  5. Про затвердження Національної рейтингової шкали: Постанова Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2007 р. № 665.

  6. Про схвалення Концепції створення системи рейтингової оцінки регіонів, галузей національної економіки, суб'єктів господарювання: Розпорядження Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2004 р. № 208-р.

  7. Про затвердження Положення про управління ризиками, пов'язаними з наданням державних гарантій, та розподіл таких ризиків між державою, кредиторами і позичальниками: Постанова Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2011 р. № 131.

  8. Про проведення відкритих аукціонів з продажу права вимоги за простроченою більше ніж два роки заборгованістю юридичних осіб - резидентів щодо відшкодування витрат Державного бюджету України, пов'язаних з виконанням гарантійних та кредитних зобов'язань Кабінету Міністрів України: від 28 вересня 2000 р. № 1475.

  9. Про випуски облігацій внутрішніх державних позик: Постанова Кабінету Міністрів України від 31 січня 2001 р. № 80.

  10. Про затвердження Положення «Про порядок випуску облігацій внутрішніх місцевих позик: Рішення Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку від 07.10.2003 р. № 43.

Семінарське заняття № 6

Тема 10: Актуальні питання правового регулювання державного обов’язкового соціального страхування та правовий режим інших позабюджетних фондів План заняття

  1. Особливості правового режиму централізованих позабюджетних цільових фондів.

  2. Правовий режим внесків до централізованих позабюджетних цільових фондів.

  3. Правове забезпечення діяльності Пенсійного фонду України, стан та тенденції його удосконалення.

  4. Правове регулювання організації та діяльності Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

  5. Правові основи діяльності Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

  6. Правовий режим Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

  7. Правові питання діяльності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.