Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Англ нормат ЗБІРКА ТЕКСТІВ І КАРТОК для студент...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
37.41 Mб
Скачать

Шановний студенте! Це заняття тобі допоможе:

 зрозуміти, чому англійська мова важлива у твоїй країні і може змінити обставини у твоєму житті.

 як самостійно працювати із текстом на тему «Економіка Великої Британії».

 як відпрацьовувати вимову наближену до якісних характеристик мовлення освіченої англомовної людини у тексті на тему «Економіка Великої Британії».

 як навчатися мови і бути задоволеним від процесу і результату.

 як шукати повний смисл слів у тексті на тему «Економіка Великої Британії».

 як пов’язати власні думки із знанням із англійської граматики на тему the Present Continuous and the Present Indefinite .

 як цінувати мовлення викладача, який стає взірцем іншомовного спілкування.

 як наближатися до провідної риси в стилі навчання в англомовній реальності: це − неможливість нечесної поведінки в освіті, а надалі і в житті, як-то: списування, підказок тощо.

 як подолати ніяковість і навчитися не боятися говорити іноземною мовою на тему «Економіка Великої Британії» перед слухачами.

 як збирати зернята знань про англійську культуру у тексті на тему «Економіка Великої Британії».

 як працювати із текстом на тему «Економіка Великої Британії» на манер первинного опрацювання.

 чому необхідно обов’язково навчитися писати текст на тему «Економіка Великої Британії», готуватися до словникового диктанту, текстового диктанту, а також вільного висловлювання змісту тексту у своїх 5-7 реченнях.

 чому важливо читати текст на тему «Економіка Великої Британії» вголос самому, тим більш енергійно робити це в разі нагоди почитати разом із викладачем

 чому небезпечно заучувати текст на тему «Економіка Великої Британії», якщо невірно промовляються слова .

 як розпізнавати граматичні форми the Present Continuous and the Present Indefinite в тексті і шукати смисл цих граматичних виразів.

Домашнє завдання 1

Вдосконалення читання тексту, самостійне написання нових слів, складаючи їх список у зошитах із перекладом і транскрипцією, практика із легкості перекладу тексту на манер красивого рідного мовлення як у перекладача-професіонала. Приготуйте питання до викладача про те, що ви не зрозуміли, а також розповідайте про своє розуміння самостійного вдосконалення із іноземної мови і найбільші труднощі у цьому. Які перспективи у використанні мови ви відчуваєте?

Домашнє завдання 2

Виконання вправ із підручника Elementary Economics and Business на cтор. 7-14. Уникайте механічного запам’ятовування , а зрозумійте користь осмисленої підготовки до самостійного монологічного висловлювання за темою. Вилучайте страх перед висловлюванням , оскільки можете завжди розраховувати на коментарі викладача, який підтримує на манер «ми з тобою однієї думки із цієї теми».



3-4. Cеместр 1

Організаційний модуль 1

Змістовий модуль 3-4

Економіка США: Початкове опрацювання тексту. Лексика за підтемами: історія, культура, особливості американського характеру. Природні особливості країни. Аудіювання, читання, переклад у обговоренні та письмо.

Економіка США: Поглиблене опрацювання тексту: Монологічне і діалогічне мовлення. Граматика: The Present Simple Tense. The Present Perfect Tense.

Текст 2 (Підручник: Elementary Economics and Business. − cтор. 15-28):