Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Англ нормат ЗБІРКА ТЕКСТІВ І КАРТОК для студент...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
37.41 Mб
Скачать

Шановний студенте! Це заняття тобі допоможе:

 зрозуміти, чому важливо вміти висловлюватися англійською мовою на тему «Загальне поняття про гроші Британії» , як це допоможе твоїй країні і може змінити обставини у твоєму житті.

самостійно працювати за текстом на тему «Загальне поняття про гроші Британії».

 відпрацьовувати вимову наближену до якісних характеристик мовлення освіченої англомовної людини за текстом на тему «Загальне поняття про гроші Британії».

 навчатися мови і бути задоволеним від процесу і результату.

 шукати повний смисл слів у тексті на тему «Загальне поняття про гроші Британії».

 пов’язати власні думки із знанням із англійської граматики the Past Simple Tense, the Past Perfect Tense, the Past Continuous Tense.

 цінувати мовлення викладача, який стає взірцем іншомовного спілкування для тебе.

 наближатися до провідної риси у навчанні в англомовній реальності: неможливості нечесної поведінки в освіті, а надалі і в житті, як-то: списувань, підказок тощо.

 долати ніяковість і навчатися не боятися говорити іноземною мовою на тему «Загальне поняття про гроші Британії» перед людьми.

 збирати зернята знань про англійську культуру у тексті на тему «Загальне поняття про гроші Британії».

 працювати із текстом на тему «Загальне поняття про гроші Британії» на манер первинного вивчення.

 працювати із текстом на тему «Загальне поняття про гроші Британії» на манер поглибленого опрацювання.

 зрозуміти необхідність обов’язково навчитися писати текст на тему «Загальне поняття про гроші Британії», готуватися до словникового диктанту та текстового диктанту; починати вільно висловлюватися на тему «Загальне поняття про гроші Британії» у своїх 5-7 реченнях.

 запам’ятати, що важливо читати текст на тему «Загальне поняття про гроші Британії» вголос, а при нагоді, разом із викладачем.

 зрозуміти, що небезпечно заучувати текст на тему «Загальне поняття про гроші Британії», якщо ти невірно промовляєш слова.

 розпізнавати граматичні форми the Past Simple Tense; the Past Perfect Tense; the Past Continuous Tense в тексті і правильно шукати смисл таких граматичних виразів.

Домашнє завдання 5

Відпрацюй читання тексту 3 із урахуванням вимог публічного мовлення, навчайся писати нові слова, практикуючись у зошитах та складаючи їх список із транскрипцією; вмій перекладати текст красивою рідною мовою; приготуй питання до викладача про те, що не зрозуміли. Ще можна порадити самостійно складати оповідь про деяке цікаве явище у економіці США на 5-7 речень. Виконуй вправи за підручником: Elementary Economics and Business на cтор. 115-136.

Домашнє завдання 6

Виконуй вправи із підручника Elementary Economics and Business на cтор. 115-136. Більш корисним варто вважати самостійне монологічне висловлювання за темою. Не бійся говорити, твої спроби висловлюватися можуть спиратися на допомогу викладача, який їх підтримує на манер «ми з тобою однієї думки з цього приводу».



7-8. Cеместр 1

Організаційний модуль 1

Змістовий модуль 7-8

Загальні поняття про гроші США. Лексика за підтемами: історія, великі і малі номінації. Розмін. Початкове опрацювання тексту: Аудіювання, читання, переклад у обговоренні та письмо.

Поглиблене опрацювання тексту: Монологічне і діалогічне мовлення. Граматика: The Past Simple Tense. The Past Perfect Tense. The Past Continuous Tense (можливості для ділового спілкування).

Текст 4 ( Підручник: Elementary Economics and Business. − cтор. 121-136

Шановний студенте! Замислимося про твій досвід навчання англійської мови на заняттях 7-8? Такі питання тобі в цьому допоможуть. Якщо тобі важко зробити висновок про свою роботу, спитай у викладача про це:

 Чому це важливо висловлюватися англійською мовою на тему «Загальні поняття про гроші США» у твоїй країні, і як це може змінити обставини у твоєму житті?

 Як самостійно працювати із текстом на тему «Загальні поняття про гроші США», додаючи до зусиль викладача?

 Як відпрацьовувати вимову наближену до якісних характеристик мовлення освіченої англомовної людини? Які слова або речення у тексті на тему «Загальні поняття про гроші США» тобі важко промовляти?

 Як навчатися вимови, співаючи, і чи тобі це подобається?Чи розумієш важливість цієї роботи?

 Як шукати повний смисл слів у тексті на тему «Загальні поняття про гроші США»?

 Як пов’язати власні думки із знанням із англійської граматики the Past Simple Tense,the Past Perfect Tense, the Past Continuous Tense?

 Як ставитися до мовлення викладача, який стає взірцем іншомовного спілкування?

 Як наближатися до провідної такої риси в навчанні в англомовній реальності, як неможливість нечесної поведінки в освіті, як-то: списувань, підказок тощо?

 Як подолати ніяковість і навчитися не боятися говорити іноземною мовою за темою «Загальні поняття про гроші США» перед людьми?

 Які зернята знань про англійську культуру можна знайти у тексті за темою «Загальні поняття про гроші США»?

 Як працювати із текстом за темою «Загальні поняття про гроші США» на манер первинного вивчення?

 Як працювати із текстом за темою «Загальні поняття про гроші США» на манер поглибленого засвоєння?

 Чому необхідно обов’язково навчитися писати текст за темою «Загальні поняття про гроші США». Словниковий диктант, текстовий диктант, вільне висловлювання змісту, який ти пам’ятаєш про текст у своїх 5-7 реченнях, як тобі допомагають такі види роботи?

 Чому важливо читати текст за темою «Загальні поняття про гроші США» вголос?

 Чому небезпечно заучувати текст за темою «Загальні поняття про гроші США», якщо невірно промовляються слова?

 Як розпізнавати граматичні форми the Past Simple Tense; the Past Perfect Tense; the Past Continuous Tense в тексті і шукати повний смисл таких граматичних виразів?

Домашнє завдання 7:

Відпрацюй читання тексту, навчися писати нові слова, зробивши їх список у зошитах, вмій перекладати текст красивою рідною мовою; приготуйся спитати викладача про те, що не зрозумів. Виконай вправи із підручника Elementary Economics and Business на cтор. 121-136.

Домашнє завдання 8

може орієнтуватися на вправи у підручнику Elementary Economics and Business на cтор. 121-136. Студентам корисно практикуватися у самостійному монологічному висловлюванні за темою і не страшитися виступати, оскільки у разі слабкої підготовки вони можуть спиратися на підтримку викладача, який підказує на манер «ми з тобою однієї думки із цієї теми».



9-10. Cеместр 1

Організаційний модуль 2

Змістовий модуль 9-10

Цінні метали. Початкове опрацювання тексту. Лексика за підтемами: історія ставлення до металів та метали як основа грошової системи. Метали в коштовностях. Аудіювання, читання, переклад у обговоренні та письмо

Цінні метали. Поглиблене опрацювання тексту: Монологічне і діалогічне мовлення. Граматика: Future Tenses (можливості для ділового спілкування).

Текст 5 (Підручник: Elementary Economics and Business. − cтор. 137-155