Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvit.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
14.11.2019
Размер:
206.85 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ЗБОРІВСЬКИЙ КОЛЕДЖ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

імені ІВАНА ПУЛЮЯ

ЗВІТ

про проходження технологічної практики

студента групи 41РПЗ

Лучка Павла Ігоровича

на базі Зборівського районного центру зайнятості

Термін практики: 03.09.2012 р.- 05.10.2012 р

Керівник практики від установи

_____________О.М.Стельмах

МП

Керівник практики від навчального закладу

_____________О.Р.Оробчук

Зборів 2012

ЗМІСТ

Вступ……………………..

Розділ І. Опис бази практики……………………………..

    1. Структура установи………………………

    2. Загальна характеристика технічних засобів…………………

Розділ ІІ. Технологічна частина……………………………..

1.1. Характеристика і класифікація програмного забезпечення…………

1.2. Програмні продукти…………………………………………………

Розділ ІІІ. Виробничі завдання бази практики…………………

Розділ ІV. Охорона праці……………………………..

1.1. Техніка безпеки…………………………..

1.2. Інструкція по протипожежній безпеці…………………………..

Висновоки……………………………..

Перелік посилань……………………………..

Додатки………………

Вступ

Головним завданням технологічної практики є поглиблення і закріп- лення теоретичних знань з програмування, системного проектування та нави-ків роботи з прикладним ПЗ, що дозволяють створювати успішно працююче програмне забезпечення автоматизованих інтелектуальних інформаційних систем (АІС), тобто отримання практичної підготовки, зміст якої відповідає кваліфікаційним вимогам фахівця.

Метою технологічної практики закріплення та поглиблення теоре-тичних знань, отриманих студентами в процесі вивчення певної предметної галузі, відпрацювання вмінь і навичок із спеціальності, вивчення функцій інженера-програміста переддипломної практики, формування первинних професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень і розв’язу-вання задач пов’язаних із сучасними комп’ютерними інформаційними технологіями в реальних науково-дослідницьких або виробничих умовах, а також архітектуру технічних і апаратних частин комп’ютера, виховання потреби систематично оновлювати свої знання використовуючи їх у практи-чній діяльності.

Розділ і. Опис бази практики

    1. Структура установи

Кашалаба Б.І. є директором навчального закладу, а саме Золочівської ЗОШ №1 ім. Степана Тудора, Золочівської районної ради Львівської області.

Основні напрями це: виховання дітей; формування національно -патріотичного ставлення; розвиток як фізичних параметрів та і розумових параметрів, а також духовне виховання – це все можна обґрунтувати як загальний розвиток дитини. надання їй знань про навколишній світ і про свою історію, а також прив’язати любов до мистецтва, духовні і моральні принципи.

В школі знаходиться два кабінета інформатики та інформаційно -комунікаційних технологій, які з’єднані між собою локальною мережею, топологією зірка. Локальна мережа - це мережа яка об’єднує певну кількість комп’ютерів на невеликій території, зазвичай має більшу швидкість обміну даними ніж глобальна мережа. Топологія зірка - всі кабель локальної мережі підключається до головного комп’ютера і всі дії які відбуваються по мережі йдуть через головний комп’ютер, є дуже надійною.Схема локальної мережі (додаток З).

В кабінетах розміщено 22 комп’ютера, інтерактивна дошка, ноутбук. два принтера, мультимедійний проектор. А також розміщено ноутбук, мультимедійний проектор і інтерактивна дошка в кабінеті хімії. У кабінеті секретаря і у бібліотеці знаходяться по одному комп’ютеру.

У наявності є такі педагогічні програмні засоби, з таких предметів: Алгебра; Геометрія; Біологія; Всесвітня історія; історія України; Хімія.

На всіх комп’ютерах встановлена програма Netopshool, яка через лока-льну мережу дозволяє керувати ресурсами комп’ютера.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]