Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт заочний 07.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
259.58 Кб
Скачать

4 Виробничі екскурсії

Під час практики ми з майстром лісу були, на виробничій екскурсії в гаражі держлісгоспу. При в'їзді в гараж розташований пропускний пункт і оглядова яма. Перед виїздом автомобіля його оглядає механік. На території гаража розміщений ремонтно-механічний цех. В цьому цеху знаходиться декілька оглядових ям, маслозливні місця, півавтоматичний кран. В ремонтно-механічному цеху також розміщена зварювальна, токарна, ковальська, інструментальна дільниці. В кожній з дільниць є стенди з інструкціями по техніці безпеки.

На другому поверсі розташовані кімнати для приймання їжі, гардеробна, медичний пункт, кімната відпочинку. : ;

На території гаража також знаходиться склад паливо-мастильних матеріалів, який знаходиться під землею, а це знижує ризик пожежної безпеки.

Біля складу паливо-мастильних матеріалів знаходиться станція заправки, де також паливо продається населенню.

На слідуючий день ми побували на нижньому складі держлісгоспу. Там ми побачили як розвантажується привезена деревина з колії на естакаду краном ККС - 10. Потім колоди розсовують по естакаді установкою РРУ —10.

Розкряжовка проводиться електропилами ЕПЧ - 3, потім сортименти відвантажуються на ланцюговий транспортер і складаються у кармани-накопичувачі.

При в'їзді на нижній склад розташовані штабелі з деревиною.

На нижньому складі також є колія для .вагонів широкої колії, по якій деревина поступає в різні регіони України.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]