Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Рекомендации к написанию курсовых.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
189.44 Кб
Скачать

Порядок захисту курсової роботи

Завершена курсова робота надається студентом науковому керівнику (до початку сесії, в якій належить її захист) для остаточної перевірки і рецензування.

При виявленні істотних недоліків, курсова робота повертається автору для доопрацювання і може не бути допущена до захисту.

Студент, який захищає курсову роботу, готує коротку, на 7-10 хвилин, доповідь, в якій повідомляє тему роботи, обгрунтовує її актуальність, формулює задачі, які ставилися і розв'язувалися в роботі, коротко знайомить із змістом роботи, детальніше зупиняючись на власних методичних розробках, які бажано проілюструвати (запис на дошці, плакат, таблиця і т.п.), і результатах експериментальної перевірки. Висловлює основні висновки і узагальнення.

Курсова робота захищається перед екзаменаційною комісією, на засіданні якої можуть бути присутні всі охочі. В ході захисту студенту надається 5-7 хвилин для освітлення основного змісту роботи.

Додатковий час дається для відповідей на питання, які виникли у членів комісії і присутніх. Відповіді захищається повинні бути короткими, конкретними і аргументованими.

Від того, як студент зуміє висловити в своєму докладі її основні положення, показати під час відповідейна запитання глибокі знання і уміння використовувати їх в ході захисту, багато в чому залежить оцінка за курсову роботу. При цьому враховується і оцінка наукового керівника, що рекомендується в рецензії.

Оцінка за курсову роботу є комплексною. В неї входить оцінка ставлення студента до виконання дослідження (сумлінне відвідування консультатцій, систематичне звітування про хід роботи), оцінка змісту та оформлення курсової роботи та оцінка за її прилюдний захист.

У кінці засідання науковий керівник оголошує остаточні оцінки.

Додаток 1

Приклад оформлення титульної сторінки курсової роботи

Міністерство освіти і науки України

Державний заклад «Луганський національний університет

імені Тараса Шевченка»

Інститут педагогіки та психології

Кафедра дефектології та психологічної корекції

ОСОБЛИВОСТІ МОВЛЕННЄВОГО РОЗВИТКУ

ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ З РИНОЛАЛІЄЮ

курсова робота з логопедії з методикою роботи логопеда

Виконала: студентка денної (заочної) форми навчання

напряму підготовки ____________________

спеціальності __________________________

групи _________________________________

Іванова В.

Науковий керівник: старший викладач кафедри

дефектології та психокорекції

Лазарева И. А.

Луганськ

2014

Додаток 2