Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ATS_ALENA_2.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
10.04.2015
Размер:
1.4 Mб
Скачать

Висновки

У курсовій роботі було розроблено план модернізації станційних пристроїв на заданій ділянці залізниці. Виконані основні завдання по закріпленню знань в області залізничної автоматики і телемеханіки. У процесі проектування були виконані наступні кроки .

Розроблено структурну схему комплексу технічних засобів мікропроцесорної системи кодового управління; проведена асігналізація і маршрутизація виконавчої станції ; виконаний розрахунок числа модулів введення і виведення і проект їх розміщення. Крім того , було розроблено проект загального вигляду апарату ДНЦ для кодового керування станцією і проаналізовано прикладне програмне забезпечення МСКУ . Розроблено апарат ДСП для резервного управління станцією за коштами ЕЦМ . І додатково до цього були розроблені принципові схеми ЕЦ ( на прикладі схеми управління вхідним світлофором ) і принципові схеми ув'язування ЕЦ з МСКУ .

Список літератури

1. Устинский А.А., Степенский Б.М., Цибуля Н.А. та ін. Автоматика, телемеханика и связь на железнодорожном транспорте. М.: Транспорт, 1985.

2. Системи залізничної автоматики і телемеханіки.// Навчальний посібник для студентів і слухачів спеціальності 100403 «Організація перевезень та управління на транспорті (залізничній транспорт)». / М.Г. Варбанець. УкрДАЗТ. 2007 – 190 с

3. Інструкція з сигналізації на залізницях України. К.:Транспорт України, 1995.

4. ПТЕ на залізницях України. К.:Транспорт України, 1995.

5. Пристрої АТ на перегонах. Метод вказівки до лабораторних робіт з дисципліни АТЗ на зал. тр. для спец. УПП. Варбанець М.Г. ХарДАЗТ , 2000.

6. Нормативи експлуатаційних витрат за змістом постійних пристроїв / МПС. М.: Гипротранстеі, 1982.

7. Метод вказівки до лабораторних робіт з дисципліни АТЗ на зал. тр., Ч ІІ. / Варбанець М.Г., Мороко М.А., ХарДАЗТ, Харків, 2003.

8. Мікропроцесорні системи ЗАТ / Метод вказівки до лабораторних робіт з дисципліни АТЗ на залізничному транспорті / Варбанець М.Г., Семчук Р.В., ХарДАЗТ, Харків, 2003.

9. Методичні рекомендації за визначенням економічної ефективності заходів науково-технічного прогресу на залізничному транспорті / ВНІІЖТ. М.: МПС, 1990.

10. Нормативи питомих капітальних вкладень в розвиток залізничного транспорту (укрупнені і зведені) і нормативи ефективності капітальних вкладень на 1986—1990 рр. і на період до 2000 р. / ВНІІЖТ. М.: Гипротранстеи, 1984.

ДОДАТОК А

13

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]