Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
GOS_bakalavr_13r.doc
Скачиваний:
109
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
577.02 Кб
Скачать

Варіант 10

Тризірковий готель "Турист" розташований в діловій частині невеликого міста. Керування готелем здійснює його власник, який є генеральним директором.

Готель побудовано за старим проектом, значна частина його підсобних приміщень використовується неефективно. Разом із тим активізація ділової активності в місті призвела до зростання попиту на номери підвищеного комфорту, внаслідок чого пропозиція готелю стала недостатньою. У зв’язку з цим у плановому періоді з 1 серпня передбачається реконструкція підсобних примі­щень, внаслідок чого – додаткове введення в експлуатацію 20 місць. Кількість простоїв номерного фонду планується скоротити до 62 днів за рік в результаті організації семінарів і конференцій для ділових туристів. Номерний фонд цілорічного готелю "Турист" становить 350 місць.

Завдання 1

Спроектувати роботу адміністратора готелю. Розробити організаційну структуру управління готелем враховуючи, що діапазон контролю на кожному рівні управління не повинен перевищувати 7 (крім першого).

Завдання 2

Розрахувати середню кількість інвентарних місць, що перебува­тимуть в експлуатації готелю у плановому році. Визначити можливу пропускну спроможність готелю та розрахувати коефіцієнт завантаження готелю у плановому році.

Завдання 3

Враховуючи проведені розрахунки прийміть управлінське рішення щодо стратегічних напрямків розвитку готелю «Турист» на перспективу.

63

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]