Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1reglament2010.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
6.97 Mб
Скачать

Додаток VI офіційні тенісні турніри до 10 років (Затверджені як експеримент до 31 грудня 2010)

КОРТ:

У додаванні до повних розмірів корту ці розміри корту можуть бути використані для офіційних турнірів ФТУ для віку до 10 років:

- Червоний корт повинен бути прямокутник у довжину між від 10.97м до 12.80м и завширшки від 4.88м до 5.79 м. Висота сітки по центру повинне бути 0.80м.

- Поморанчовий корт повинен бути прямокутником в 18.29м у довжину й завширшки від 6.40м до 8.23м. Висота сітки по центру повинна бути від 0.80м до 0.914м.

М'ЯЧІ:

Наступні типи м'ячів рекомендуються гравцям у віці 10 років і молодше:

- Тип 3 (червоний) або Тип 2 (жовтогарячий) рекомендоване для гри на червоних кортах.

- Тип 2 (жовтогарячий) або Тип 1 (зелений) рекомендоване для гри на жовтогарячих кортах.

- Тип 1 (зелений) рекомендоване для гри на стандартному корті.

Властивості м'ячів Типу 3, Типу 2, Типу 1 описані в публікації Міжнародної Федерації Тенісу з назвою «Затверджені Міжнародної Федерації Тенісу тенісні м'ячі й класифікація поверхні корту».

МЕТОД РАХУНКУ:

На турнірах для дітей до 10 років з використанням м'ячів типу 1, 2, 3, метод рахунку який вказується в ПРАВИЛАХ ТЕНІСУ (включаючи Додаток) може бути спрощений, у добавок до вкороченого методу рахунку (матчі з одного матч-тайбрейка, з 3 тай-брейків \ матч тай-брейк або один сет).

Додаток №8

до Регламенту

проведення юнацьких змагань

в Україні у 2010 році

  1. ЦІЛЬ КОДЕКСУ ПОВЕДІНКИ ГРАВЦІВ

Метою справжнього Кодексу, є встановлення певних норм поведінки гравців ФТУ при проведенні матчів у турнірах ФТУ.

Кожний учасник турніру ФТУ повинен протягом кожного матчу й усього часу знаходження в місці проведення турніру дотримувати вимог справжнього Кодексу, поводитися коректно стосовно інших учасників, глядачів і офіційним особам турніру.

  1. ПОРУШЕННЯ ПРИ ПОДАЧІ ЗАЯВКИ

Відмови від участі в турнірі

Усі відмови від участі в турнірі повинні бути зроблені через онлайн систему на сайті ФТУ, або надіслані факсом (після останнього дня подачі відмов). Відповідальність за одержання відмови від гравця лежить на відправнику.

Грати на іншому турнірі

Гравець не має права брати участь більш ніж в одному турнірі в один тиждень. У зв'язку із цим, якщо він заявляється на два (або більш) турнірів в один тиждень і приймається в обидва турніри, він повинен попередити організаторів турніру про свою відмову від участі в одному з них, за умови, що організатори повинні одержати повідомлення не пізніше, чим за п'ять днів до початку ігор основного турніру.

  1. ПОРУШЕННЯ ПІД ЧАС ТУРНІРУ

3.1. Пунктуальність

Матчі повинні запускатися один за іншим без затримок за затвердженим розкладом. Розклад ігор повинен бути вивішений в найбільш доступному для гравців місці.

Матчі повинні викликатися на корт згідно з розкладом ігор. Гравці повинні бути готові грати свої матчі. Гравці, які не готові грати свій матч після закінчення 15 хвилин після виклику матчу, повинні бути зняті з турніру (головний суддя, на свій розсуд, після з'ясування всіх обставин, може не знімати гравця з турніру).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]