Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1reglament2010.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
6.97 Mб
Скачать

3.2.4. Одяг для розминки

Гравці можуть носити одяг для розминки під час усієї розминки. Гравцям заборонено носити одяг для розминки під час матчу. В особливих випадках головний суддя може дозволити грати матч в одязі для розминки.

3.2.5. Заклеювання

Не дозволено заклеювати логотипи або нашивки клейкою стрічкою.

3.3. Порушення часу / затягування гри

Закінчуючи розминку, гра повинна тривати без затримок і гравці не можуть затягувати гру з якої-небудь причини.

Максимум двадцять (20) секунд може пройти з моменту виходу м'яча із гри попереднього розіграшу до моменту першої подачі наступного. Якщо подача була помилковою, то друга подача повинна бути подана без затримки.

При зміні сторін, максимум дев'яносто (90) секунд може пройти з моменту виходу м'яча із гри попереднього розіграшу до моменту першої подачі наступного гейму. Якщо подача була помилковою, то друга подача повинна бути подана без затримки. Не дивлячись на це, після першого гейму кожного сету й під час тай-брейка, гра повинна тривати й гравці повинні мінятися сторонами без відпочинку.

Наприкінці кожного сету, не обертаючи уваги на рахунок, повинен бути сет брейк рівний сто двадцяти (120) секундам з моменту виходу м'яча із гри попереднього сету до моменту введення першої подачі наступного сету.

Якщо сет закінчується після парної кількості геймів, у гравців не повинне бути зміни сторін.

Гравець, що приймає повинен грати в розумному темпі гравця, що подає, й повинен бути готовим приймати, якщо, гравець, що подає, граючи в розумному темпі, готовий подавати.

Перше порушення цього правила повинне бути оштрафоване за Порушення Часу й кожне наступне порушення повинне бути оштрафоване на одне очко за Порушення Часу.

Гравець, що порушив час після одержання медичної перерви, повинен бути оштрафований по штрафній шкалі за Порушення Кодексу Поведінки (Затягування гри).

3.4. Нецензурна лайка

Гравці на турнірі не повинні вживати в розмові нецензурну лайку. Якщо таке порушення має місце під час матчу (включаючи розминку), гравець повинен бути оштрафований у відповідності зі штрафною шкалою. У випадку, якщо ці порушення завдають особливої шкоди іміджу турніру, це повинне бути розцінено як особливий випадок і гравець повинен бути оштрафований по шкалі «Поведінки, що усугубляється».

Нецензурна лайка визначається як використання слів непристойного характеру, які вимовлені голосно й чітко й можуть бути зрозумілі суддями й глядачами.

3.5. Видима непристойність

Гравці на турнірі не повинні показувати непристойні, вульгарні жести, знаки. Якщо таке порушення має місце під час матчу (включаючи розминку), гравець повинен бути оштрафований у відповідності зі штрафною шкалою. У випадку, якщо ці порушення завдають особливої шкоди іміджу турніру, це повинне бути розцінено як особливий випадок і гравець повинен бути оштрафований по шкалі «Поведінки, що усугубляється».

Видима непристойність визначається як формування знаків руками, ракеткою або м'ячами гравця, які мають непристойні значення.

3.6. Словесна образа

Гравці в будь-який час на турнірі не повинні словесно ображати офіційних осіб турніру, суперників, глядачів або інших людей на території, де проходить турнір. Якщо таке порушення має місце під час матчу (включаючи розминку), гравець повинен бути оштрафований у відповідності зі штрафною шкалою. У випадку, якщо ці порушення завдають особливої шкоди іміджу турніру, це повинне бути розцінено як особливий випадок і гравець повинен бути оштрафований по шкалі «Поведінки, що усугубляється».

Під словесною образою слід розуміти ствердження про офіційних осіб турніру, суперників, спонсорів, глядачів або інших людей, яке є образливим і має на увазі приниження особистості.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]