Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1reglament2010.doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
6.97 Mб
Скачать

7.7. Офіційний посів - відмови та заміни сіяних

Посів не є офіційним до моменту остаточного створення сітки.

Для посіву повинен використовується останній доступний рейтинг.

Будь-які вільні місця, створені відмовою сіяних гравців повинні бути заповнені наступними, з найбільшим рейтингом, гравцями. Будь-які вільні місця, що утворилися внаслідок відмови, після виходу Розкладу ігор повинні бути заповнені Лакі Лузерами.

7.8. Відмови

Гравці основної сітки можуть відмовитися від участі в турнірі не пізніше чим за 7 днів до початку ігор основної сітки без одержання штрафних очок. Гравці кваліфікації можуть відмовитися від участі в турнірі до початку реєстрації кваліфікації (в особливих випадках досить проінформувати головного суддю турніру). Гравець, що не відмовився від участі в турнірі вчасно, буде оштрафований відповідно до Кодексу Поведінки. Всі відмови повинні бути вислані факсом або електронною поштою.

7.9. Медичне виправдання

Гравець може відмовитися від участі в турнірі через травму або хворобу не більш ніж тричі на протязі року без нарахування штрафних очок. За умови надання разом з бланком відмови засвідченої лікарем медичної довідки. Якщо гравець одержав травму, що не дозволяє йому брати участь у декількох турнірах підряд, це вважається як одна відмова по медичному стану й штрафні очки не нараховуються.

Відмова через травму (хвороби), отриманої на турнірі й засвідчена лікарем турніру не поширюється на три відмови по медичних умовах на протязі року й штрафні очки не нараховуються.

7.10. Зупинка й перенос гри

Суддя на Вишці або Головний Суддя можуть зупинити матч через темряву, поганого стану покриття або погоди. Про будь-яку таку зупинку матчу Суддя на Вишці повинен негайно повідомити Головному Судді. Під час зупинки матчу до рішення Головного Судді про його перенос, гравці, Суддя на Вишці й всі суддівські бригади на корті повинні бути готові продовжити матч. Тільки Головний Суддя повинен приймати всі рішення щодо переносу матчу.

При переносі через темряву матч повинен бути зупинений наприкінці сету або після того, як зігране парне число геймів в останньому сеті.

При зупиненні/переносі матчу Суддя на Вишці повинен записати час, рахунок у геймі, сеті, матчі, ім'я що подає, сторони, на яких перебували гравці, а також повинен зібрати всі задіяні в матчі м'ячі.

У випадку зупинки, переносу або відкладання матчу, час для розминки при його поновленні визначається в такий спосіб:

0-15 хвилин перерви - без розминки

15 - 30 перерви - три (3) хвилини повторної розминки

30 і більше хвилин перерви - п'ять (5) хвилин повторної розминки

7.11. Умови гри

7.11.1 Останній час запуску й закінчення матчів

Матчі повинні бути запущені не пізніше 21.00 київського часу. Всі матчі, які не були закінчені до півночі (00.00) повинні бути відкладені й перенесені до наступного дня (Головний суддя може відкласти час закінчення гри, якщо, на його думку, матч буде закінчений протягом розумного часу).

7.11.2. Час між Кваліфікацією й Основною сіткою

У відсутності непередбачених обставин, жоден гравець не може грати свій перший матч першого кола основної сітки в одиночному розряді, поки не пройшло, принаймні, дванадцять (12) годин після закінчення фінального матчу кваліфікації. Якщо гравець грає два матчі кваліфікації в один день, а перше коло основної сітки буде зіграно за 2 дні, то він не повинен грати свій перший матч першого кола одиночки наступного дня після закінчення фіналу кваліфікації, якщо тільки цей гравець не включений в основну сітку як Лакі Лузер.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]